Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 15

Thread: Poudarki ne prikazuje pravilno ...

Hibridni pogled

Prejšnji Post Previous Post   Next Post Naslednji Post

Default Poudarki ne prikazuje pravilno ...

Hi.

Jaz sem z uporabo vBulletin 4,08.

Uporabljam vBET predvsem za dva jezika ... Angleščina in francoščina. Imam jezik, forum privzeto nastavljena na angleško. Vendar pa, kadar francoski uporabnika delovnih mest, prevod prikaže pravilno v angleškem jeziku. Vendar pa je v francoščini poudarki ne prikažejo. Namesto tega se prikaže takole:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    To bi moral prikazati, kot je ta:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Moja forum je ustanovljen za prikaz obeh jezikih kot ISO-8859-1. Zato me ne uporabljate UTF-8

Prav tako sem sledil navodilom za namestitev zelo tesno.

Edina sprememba sem na vBET je, da sem spremenil privzete zastavice z uporabo CSS-Sprite. Vendar pa sem pogledal kodo, sem in nič ne bi smel vplivati na način, da so stvari, ki se prikaže.

Ali moram spremeniti svoj db na UTF-8 za rešitev tega problema?

Vsak nasvet bo cenjeno. Hvala.
    Nazadnje urejal freddie3218; 07-03-11 pri 16:12. Razlog: Sem uredil originalno ponudbo, saj ta forum je prikazana pravilno. Dodal sem prostor v "& # 233" polja.

No .... Onemogočil sem vsak drugi plugin, in sem še vedno isti problem. Izgleda kot napaka v vBET

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje

zdravo, ne uporabljate UTF-8 forum in baze podatkov ali ne?
    Če ne - jaz bi imel rešitev za vas. I wil pripravi in pisati tukaj.

Če lahko - prosim prilepi tukaj url, da niti s tem vprašanjem.
    Thanks

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    zdravo, ne uporabljate UTF-8 forum in baze podatkov ali ne?
    Če ne - jaz bi imel rešitev za vas. I wil pripravi in pisati tukaj.

Če lahko - prosim prilepi tukaj url, da niti s tem vprašanjem.
    Thanks
    Ne, ne uporabljate UTF-8 forum ali zbirke podatkov. Uporabljam ISO-8859-1.

Ogledate si lahko problem v živo, ki jih bere to temo:

1 $ To je test

Hvala.

Vsaka novica o tem, kaj je to povzroča?

hello,

Jaz sem ga testiranje na moj test forum (v ne UTF) in ne morem, da ga reproducirajo vendar lahko poskusite te rešitve.
    Imam nekaj za vas:
    1. odpreti, naredite kopijo in urejanje te datoteke:
    forum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_utils.php
    2. v tej funkciji najdete:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    

$string); 

//decode two byte unicode characters 

$string preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e'

'\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\''

$string); 

return 
    $string;
        } 
    3. in komentirajo vse proge brez vrnitev , kot je ta:
    PHP Code:
    function vbet_encodeToSafeUTF8(&$string) {

//TODO how to check does utf-8 is involved? how often this function is used?
    //        if (! ereg('[\200-\237]', $string) and ! ereg('[\241-\377]', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237]/', $string) and !preg_match('/[\241-\377]/', $string)) 
    //        if (!preg_match('/[\200-\237\241-\377]/e', $string)) 
    //            return $string; 

// decode three byte unicode characters 
          //  $string = preg_replace('/([\340-\357])([\200-\277])([\200-\277])/e',        
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-224)*4096 + (ord(\'\\2\')-128)*64 + (ord(\'\\3\')-128)).\';\'',    
                //    $string); 

//decode two byte unicode characters 
            //$string = preg_replace('/([\300-\337])([\200-\277])/e', 
            //        '\'&#\'.((ord(\'\\1\')-192)*64+(ord(\'\\2\')-128)).\';\'', 
            //        $string); 

return $string;
        } 
    4. shranite in test!

to bi bilo le delo za nova delovna mesta. vse obstoječe prispevke bi morali urejati z roko.
    Nisem SHURE, da imate ISO forum vendar ga lahko test. Če ni dobro - prosim prepiše te spremembe bu stare datoteke

Hi,

To je bilo dobro poskusiti. Vendar pa to ne deluje.

Izhod zdaj kaže: ".. Ceci est un preizkus s'il vous plaà ® t ignorer ce sporočilo"

Pravilen izhod mora biti: "Ceci est un preizkus s'il vous Pletenica ignorer ce sporočilo.."

Zato sem se obrnil nazaj.

Tukaj je ena stvar, ki sem opazil:

Ko objavljate in urejanje, ga ne prikaže pravilno. Vendar, če sem zadel na gumb urejevalnik WYSIWYG, da gredo v "osnovni mode", nato pa bo prikazal pravilno v urejevalnik WYSIWYG. Vendar, ko sem poskusil, da ga shranite, jo vrne v ponovno kaže napačno. Zdi se, da urejevalnik WYSIWYG ni razčlenjevanju stvari pravilno, pred shranjevanjem, ko sem s pomočjo vBET v tujem jeziku, ali ko sem z [lang =] tags. Vendar, če dodam tuje stavek brez uporabe [lang = fr] oznake, nato pa bo prikazal pravilno, ko varčevanje. Tako se zdi, da vBET ne omogoča urejevalnik WYSIWYG pravilno razčleniti pred shranjevanjem ... če je to mi ni jasno.

imate to vprašanje, ko bi želeli objaviti na prevedeno stran, ali ne? opišite, kaj moram storiti, da imajo enake rezultate na moj test forum.

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    imate to vprašanje, ko bi želeli objaviti na prevedeno stran, ali ne? opišite, kaj moram storiti, da imajo enake rezultate na moj test forum.
    Ne vem, če lahko reproducirajo to na vašem forumu ali ne. Vendar pa je to, kaj se zgodi:

VBulletin različico 4,08
    Imam dva jezika na moji strani: angleščina in francoščina. Onemogočil sem vse druge jezike, in vse druge zastave.
    Vse angleškem in francoskem jeziku je preveden v celotnem mestu pravilno, s pravilnim poudarki. Samo čas, naglasov ne prikažejo pravilno je, če nekdo uporablja francoski jezik in delovna mesta v francoskem ... ki imajo "francoski jezik" izbran v svojem uporabniškem profilu. V tem primeru bo vBET dodeliti ustrezno tags BBcode samodejno, ko ti post. IE: "[lang = fr]" Vendar, ko predložijo svoje delovno mesto, poudarki na njihovo delovno mesto ne bo pravilno prikazal. Če pritisnete "uredi sporočilo" gumb, bodo videli svoje delovno mesto v napredni urejevalnik WYSIWYG prikazani nepravilno (imam vse račune nastavljen za uporabo WYSIWYG editor, tudi v hiter odgovor, ki ga privzeto, tako da lahko vsi uporabniki priložite slike iz njihov trdi disk). Vendar, če preklopite "Stikalo za izbiro načina urednik" gumb naprej in nazaj, bodo videli svoje mesto videti pravilno. Pa vendar, ko poskusite shraniti spremembe v svoje delovno mesto, bo to spet prikaže nepravilno, ko shranite svoje delovno mesto.

Ta problem samo zgodi, ko uporabnik uporablja "francoskega jezika" v svojih nastavitvah uporabniškega profila in objavo v francoskem jeziku ... čimer vBET dodajte [lang = fr] na delovno mesto samodejno.

Moja forum privzeti jezik angleščina.

Če morate poglej okoli na moj forum ... pm me, in jaz vam bomo poslali vse potrebne informacije, da preverite svoj admin nastavitve plošči.

Upam, da je ta informacija koristna.

Hvala.

yes. Lahko jo potrdite na moj test forum!
    To je vBET bug tako da moram premakniti to temo v bug poročanja oddelka.

Opazil sem, da je kodiranje vprašanje s črkami z ASCII kodo pod A

Lahko se razmnožujejo na moj test forum, tako da lahko to popravim brez dostopa do vašega foruma

Bom poskusil najti najboljšo rešitev za vas.
    Nazadnje urejal kamilkurczak; 11-03-11 pri 11:40.

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •