Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 8 з 8

Тема: Як пишуть на різних мовах?

Default Як пишуть на різних мовах?

Гей Міхал,

megatr0n сюди з vB.org.

Ви сказали, що ви можете змінити мову за замовчуванням з UserCP? Де?

Плюс. Ви сказали версії 3.0 дозволить нам запис на різних мовах? Чи означає це, ми пишемо на англійській мові і тему / повідомлення буде переведено в нашому бажану мову або буде текст (ми маніпуляція в пост) показують на різних мовах?

Я сподіваюся, що має сенс і грубо то коли Ви припускаєте, що це буде випущений?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Мій кабінет -> Змінити свої дані

Напишіть на різних мовах означає 2 речі. 1 ви можете просто написати на Вашій мові за замовчуванням і мод буде перевести його нікому не важливо, що свою мову за замовчуванням. 2. Ви можете встановити частини повідомлення на різних мовах.

Дивіться тут для деталей:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Про дату релізу ... За цей час з деяких питань. У Вас дуже довго нові речі робити, а ті будуть чекати гнізда основний випуск. Так прямо зараз я хочу мати гарні робочі ця функціональність, яка вже описана. Цей форум буде грати, як ще одне випробування області на деякий час.

Крім того, перш ніж вона буде офіційно випущений, бета-версія буде доступна для (імена користувачів з www.vbulletin.org):
    imported_silkroad, Megatr0n, KrisP, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, дай-кун, сус, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, нут

Я думаю, що вони отримують його принаймні на 2 тижні раніше, а може бути 1 місяць. Таким чином, вони отримають ще одна перевага за підтримку цього проекту Крім того - це буде добре для забезпечення дійсно стабільною і помилка вільний офіційний реліз
    Востаннє редагувалось vBET; 09-10-09 в 23:47.

Так, він не буде писати на різних мовах, як ви друкуєте?

Ось так:

Натисніть
    Востаннє редагувалось vBET; 17-10-09 в 03:50. Причина: Неправильно BBCodes

Quote Повідомлення від Smiggy View Post
    Так, він не буде писати на різних мовах, як ви друкуєте?

Ось так:

Натисніть
    Ні на цьому шляху. Ви говорите, мода, якою мовою ви звивалася. Ви можете сказати йому, налаштування за замовчуванням мову, або за допомогою мову BBCode вручну. Якщо ви щось написати англійською і сказати, що це арабський він не буде став арабський.

Робити те, що хочете, то ви просто написати англійською і піти в арабському перекладі. Тоді ви отримаєте його по-арабськи
    Востаннє редагувалось vBET; 17-10-09 в 03:50.

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Ні на цьому шляху. Ви говорите, мода, якою мовою ви звивалася. Ви можете сказати йому, налаштування за замовчуванням мову, або за допомогою мову BBCode вручну. Якщо ви щось написати англійською і сказати, що це арабський він не буде став арабський.

Робити те, що хочете, то ви просто написати англійською і піти в арабському перекладі. Тоді ви отримаєте його по-арабськи
    Як ви думаєте, ви можете встановити щось подібне надалі?
    Востаннє редагувалось vBET; 17-10-09 в 03:49.

Що саме? Будь ласка, опишіть це в майбутньому форум просить.

Default Питання

Text automatically translated from: Greek to: Ukrainian
    Translated text
    Я тільки що встановив версію 3.1, просто неймовірно!

Питання я один. Існує можливість кожній посаді є кнопка, яка говорить грецький переклад; Переклад на мову, користувач встановив панель управління;

Те, що хто призначається на панелі будучи грецьким, але і хоче писати по-англійськи! Таким чином, система перевести питання на грецьку мову для тих, хто цього хоче!
    Original text

Зараз він може читати на одній мові і писати на іншому. Якщо хтось встановити його за замовчуванням мову, а потім письмово повідомлення він буде бачити в редакторі 2 варіанти - один каже, що він пише у своїй мові за замовчуванням, і другий вибір писати на форумі мову.

У 2-му користувачем настройки дійсно можете написати на якій мові він хоче, встановивши мовою BBCode вручну. Але для більшості користувачів це досить знати, що мода за замовчуванням буде відзначати свої пости, як написано на їх мовах за замовчуванням, або вони можуть вибрати для конкретного повідомлення не відзначити його автоматично - вони пишуть на форумі мовою.

Також зверніть увагу, що мова за замовчуванням користувача, НЕ означає, що його рідна мова. Це значить, мова, якою він хоче писати свої повідомлення. Так що якщо хтось хоче писати мовою, він повинен встановити цю мову, як його за замовчуванням - мову, яку він хоче написати.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •