Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: Свіжі релізи

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Default Свіжі релізи

Привіт

Ми тільки що випустила нову безкоштовну версію з тільки невеликі зміни, але ми вже майже готові до випуску нові платні версії з більшою кількістю корисних змін Так що для всіх наших платних користувачів версії - скоро у вас буде нова версія

Чи ЕТА на нові версії 4.x?

Я не знайомий зі змістом ЕТА, але я вважаю, що мова йде про терміну. У цьому місяці ми випустимо vBET3.x (наступного тижня) - є багато змін, і вона буде перебувати в стадії бета-тестування. Ті ж зміни для vBET4.x вийде через місяць - це для забезпечення більш високої якості і не піддавати всіх користувачів про потенційних нових помилок відповідно з новими функціональними можливостями. Звичайно, ми також протестувати зміни, як і раніше з користувачів використовує різні конфігурації, каналізації, інших модов і так далі, тому деякі речі можуть бути видні тільки на деяких форумах. Це те, що на стадії бета-версії продукту існує в житті - ті, хто хоче, може використовувати його попереджають про молодих етапі деякі функціональні можливості. І випускаючи vBET4.x через місяць дає нам можливість потенційно звільнити його з кілька можливих проблем вже вирішена

Так відповідаючи на ваше запитання коротко - на наступному тижні ми випустимо vBET3.x і в першій або другого тижня наступного місяця, повинні бути звільнені vBET4.x

Дякуємо за інформацію Міхал. З надією на оновлення.

PS:''ЕТА "Оцінка час прибуття ....

Будь-які натяки на те, що слід очікувати від нових можливостей або це головним чином швидкість і навантаження на сервер робиться краще

Ми зробили кілька поліпшень продуктивності. Один з поширених - підтримка кеш-пам'яті Крім того, деякі інші поліпшення продуктивності за алгоритмом рівні. Всі деталі будуть перераховані в релізі.

Ми зробили версію сьогодні - в цей день тільки почався в нашій країні, так що ми зробили це в кілька годин (в даний час сну

Не можу дочекатися, щоб побачити Memcached в vBET. Чи можете ви сказати, які розширенням PHP ви використовували? Memcache або Memcached?

Quote Повідомлення від meto View Post
    Не можу дочекатися, щоб побачити Memcached в vBET. Чи можете ви сказати, які розширенням PHP ви використовували? Memcache або Memcached?
    Ми підтримуємо:
    - Memcache
    - APC
    - XCache
    - Eaccelerator

І це написано в хороший спосіб, так що якщо щось ще знадобиться його можна easilly додав ще, як швидко виправити інструкції

Я зроблю це сам, мабуть. Я відмовився з Memcached, коли я знайшов 4 або 5 примірник використання кешу дБ, що може бути зроблено з однією функцією - не потрібно переписувати його на всьому шляху

Але ви не відповіли на моє запитання - можливо, ви не розумієте, що Є два розширення для Memcached з і без D в кінці:
    PECL:: Упаковка:: Memcache
    PECL:: Упаковка:: Memcached

Quote Повідомлення від meto View Post
    Я зроблю це сам, мабуть. Я відмовився з Memcached, коли я знайшов 4 або 5 примірник використання кешу дБ, що може бути зроблено з однією функцією - не потрібно переписувати його на всьому шляху

Але ви не відповіли на моє запитання - можливо, ви не розумієте, що Є два розширення для Memcached з і без D в кінці:
    PECL:: Упаковка:: Memcache
    PECL:: Упаковка:: Memcached
    Якщо вам потрібні підказки, як підтримувати Memcached тут це йде:
    1. Додати в файл продукту додаткові опції для параметра пам'яті кеш
    2. Файл Імпорт продуктів
    3. Редагувати файл включає / vbenterprisetranslator_class_cache.php
    ) Скопіюйте клас для Memcache
    б) Зміна імені в скопіювали класу визнати Memcached
    в) оновлення тіла для підтримки Memcached API (наші класи простих адаптерів, тому вам не доведеться робити які-небудь зміни в інших місцях)
    г) Додати нову справу для вашого нового значення опції перемикача блоку на початок файлу, щоб створити Memcached об'єкта адаптера

Якщо ви хочете більш конкретних натяків - просто створіть запит функції і Каміль дасть вам точні поради, як зробити це з кодом списків.
    Востаннє редагувалось vBET; 09-03-11 в 20:03.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •