Привіт
Ми тільки що випустила нову безкоштовну версію з тільки невеликі зміни, але ми вже майже готові до випуску нові платні версії з більшою кількістю корисних змінТак що для всіх наших платних користувачів версії - скоро у вас буде нова версія
![]()
Привіт
Ми тільки що випустила нову безкоштовну версію з тільки невеликі зміни, але ми вже майже готові до випуску нові платні версії з більшою кількістю корисних змінТак що для всіх наших платних користувачів версії - скоро у вас буде нова версія
![]()
Чи ЕТА на нові версії 4.x?
Я не знайомий зі змістом ЕТА, але я вважаю, що мова йде про терміну. У цьому місяці ми випустимо vBET3.x (наступного тижня) - є багато змін, і вона буде перебувати в стадії бета-тестування. Ті ж зміни для vBET4.x вийде через місяць - це для забезпечення більш високої якості і не піддавати всіх користувачів про потенційних нових помилок відповідно з новими функціональними можливостями. Звичайно, ми також протестувати зміни, як і раніше з користувачів використовує різні конфігурації, каналізації, інших модов і так далі, тому деякі речі можуть бути видні тільки на деяких форумах. Це те, що на стадії бета-версії продукту існує в житті - ті, хто хоче, може використовувати його попереджають про молодих етапі деякі функціональні можливості. І випускаючи vBET4.x через місяць дає нам можливість потенційно звільнити його з кілька можливих проблем вже вирішена
Так відповідаючи на ваше запитання коротко - на наступному тижні ми випустимо vBET3.x і в першій або другого тижня наступного місяця, повинні бути звільнені vBET4.x
Дякуємо за інформацію Міхал. З надією на оновлення.
PS:''ЕТА "Оцінка час прибуття ....
Будь-які натяки на те, що слід очікувати від нових можливостей або це головним чином швидкість і навантаження на сервер робиться краще
Ми зробили кілька поліпшень продуктивності. Один з поширених - підтримка кеш-пам'ятіКрім того, деякі інші поліпшення продуктивності за алгоритмом рівні. Всі деталі будуть перераховані в релізі.
Ми зробили версію сьогодні - в цей день тільки почався в нашій країні, так що ми зробили це в кілька годин (в даний час сну![]()
![]()
Не можу дочекатися, щоб побачити Memcached в vBET. Чи можете ви сказати, які розширенням PHP ви використовували? Memcache або Memcached?
Я зроблю це сам, мабуть. Я відмовився з Memcached, коли я знайшов 4 або 5 примірник використання кешу дБ, що може бути зроблено з однією функцією - не потрібно переписувати його на всьому шляху
Але ви не відповіли на моє запитання - можливо, ви не розумієте, що Є два розширення для Memcached з і без D в кінці:
PECL:: Упаковка:: Memcache
PECL:: Упаковка:: Memcached
Якщо вам потрібні підказки, як підтримувати Memcached тут це йде:
1. Додати в файл продукту додаткові опції для параметра пам'яті кеш
2. Файл Імпорт продуктів
3. Редагувати файл включає / vbenterprisetranslator_class_cache.php
) Скопіюйте клас для Memcache
б) Зміна імені в скопіювали класу визнати Memcached
в) оновлення тіла для підтримки Memcached API (наші класи простих адаптерів, тому вам не доведеться робити які-небудь зміни в інших місцях)
г) Додати нову справу для вашого нового значення опції перемикача блоку на початок файлу, щоб створити Memcached об'єкта адаптера
Якщо ви хочете більш конкретних натяків - просто створіть запит функції і Каміль дасть вам точні поради, як зробити це з кодом списків.
Востаннє редагувалось vBET; 09-03-11 в 20:03.