Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast
Резултати 1 на 10 од 11

Тема: Ново у понуди

Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Default Ново у понуди

Хи

Управо објавио смо нове бесплатне верзије са само малим променама, али смо скоро спремни да објави нове верзије платили са много корисних промена Дакле, за све наше плаћену верзију корисници - ускоро ћете имати ново издање

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    26

Да ли постоји ЕТА на новим верзијама 4.к?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Нисам упознат са ЕТА значи, али претпостављам да се ради о рок. Овог месеца ћемо ослобађање вБЕТ3.к (следеће недеље) - има много промена и то ће бити у бета фази. Исте промене за вБЕТ4.к ће бити објављени месец дана касније - то је да се осигура бољи квалитет и не излажите све кориснике на потенцијалне нове бубе под новим функционалностима. Наравно смо тестирали промене добро, још увек се корисници користи различите конфигурације, канализацију, други модови и тако даље, тако да неки ствари могу бити видљиви само на неким форумима. То је оно што за бета фази постоји у животни век производа - они који хоће могу да користе то што је упозорен о младим фази неких функционалности. И ослобађајући после вБЕТ4.к месеца нам даје могућност да се потенцијално је издање са неким потенцијалним проблемима већ решено

Па одговор убрзо питање - следеће недеље ми пуштање вБЕТ3.к и у 1. или 2. недељи наредног месеца би требало да буде пуштен вБЕТ4.к

Модератор
    Регистрован
    Мај 2010
    Поруке
    257

Хвала за инфо Михал. Радујемо се ажурирање.

ПС:''ЕТА "Процена времена доласка ....

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Сеп 2010
    Поруке
    8

Свака савете о томе шта да очекујем са новим функцијама или је то углавном брзина и оптерећења сервера који је бољи

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Направили смо неколико побољшања перформанси. Једна од често постављаних - подршка за кеш меморију И неке друге перформансе побољшања алгоритма нивоу. Сви детаљи ће бити наведен у Релеасе Ноте.

Ми ћемо се ослободи данас - тај дан тек почео у нашој земљи, тако да ћемо га се у неколико сати (сада је време за спавање ). Trenutno je naš forum pokrenut na novoj vBET verziji

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    26

Не могу да чекам да видим мемцацхед у вБЕТ. Можете ли рећи који ПХП продужетак сте користили? Мемцацхе или Мемцацхед?

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би meto View Post
    Не могу да чекам да видим мемцацхед у вБЕТ. Можете ли рећи који ПХП продужетак сте користили? Мемцацхе или Мемцацхед?
    Ми смо подршку:
    - Мемцацхе
    - АПЦ
    - КСЦацхе
    - ЕАццелератор

И то је написано у фин начин тако да ако нешто друго ће бити потребно може се додати еасилли чак и брзо поправити упутства

МиМ теам Почетник
    Регистрован
    Јан 2010
    Поруке
    26

Учинићу да сам вероватно. Одустао сам са мемцацхед када сам пронашао 4. или 5. степену коришћења кеш меморије дб која би могла да се уради са једном функцијом - нема потребе да преправи све начин

Али нисте одговорили на моје питање - можда ви не схватите да постоје две екстензије за мемцацхед са и без Д на крају:
    ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхе
    ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхед

Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    3,037

Quote Оригиналли постед би meto View Post
    Учинићу да сам вероватно. Одустао сам са мемцацхед када сам пронашао 4. или 5. степену коришћења кеш меморије дб која би могла да се уради са једном функцијом - нема потребе да преправи све начин

Али нисте одговорили на моје питање - можда не схватају да постоје две екстензије за мемцацхед са и без Д на крају:
    ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхе
    ПЕЦЛ:: Амбалажа:: мемцацхед
    Shvatam to i jesam odgovorio na vaše pitanje - naveo sam sve podržane sada memorijske keš memorije od strane vBET-a i jasno se može naći tamo Memcache. Zašto ste onda ubeđeni da vam nisam odgovorio na pitanje - šta će vam više? Ако вам треба наговештај како да подржи ту Мемцацхед то иде:
    1. Додај у производу фајл додатних опција за параметар кеш меморију
    2. Увоз производа фајл
    3. Уређивање датотека садржи / вбентерприсетранслатор_цласс_цацхе.пхп
    а) Копију класе за Мемцацхе
    б) Промена имена у класи копирају да призна као Мемцацхед
    в) Ажурирање тело за подршку Мемцацхед АПИ-ја (наши часови су једноставни адаптери То је разлог зашто нећете морати да ураде било какве промене на другим местима)
    г) Додај нови случај за своју нову опцију вредности у блок прекидач на врху датотеке, да створи Мемцацхед објекат адаптера

Ако желите више специфичне савете - само молимо вас да креирате функцију захтев и Камила ће вам дати тачан савете како да то урадите са кодом огласи.
    Последњи изменио vBET; 09-03-11 U 20:03.

Страна 1 од 2 12 ПоследњиLast

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •