Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 4 з 4

Тема: Шаблон Редагування

Default Шаблон Редагування

Добрий день,

Перш, ніж купити ПРО-версії я вирішив оцінити вільним на моєму сайті:
    travelexpert.gr / travel.php

Так, я кілька запитань:
    1 .- Чи можу я додати прапори на лінії під моїм меню кнопки, де тепер каже, "Подорож Ваш радник"?
    2 .- Я поважаю бажання Google, щоб їх slongan, але я можу додати її в підвал в той час як прапори будуть на вершині?
    3 .- І, нарешті ... Ціна $ 90 включає в себе бренд безкоштовна версія вашого модуля?

Спасибі
    Марія

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Я знайшов цю інструкцію для Вас на безкоштовну версію сторінки vBET:
    В. Б. підприємство Перекладач - vBulletin.org форум

1.
    Code:
    Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
    - Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
    - Configurable header for flags
    - Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.
    тому якщо ви хочете, щоб покласти свій прапор під цю кнопку - просто перейдіть до меню vBET і редагування позначки місця Звичай. Після цього просто $ Vbenterprisetranslatorflags в шаблон за допомогою цієї кнопки

3. 90 доларів - це вартість ліцензії vBET, якщо ви хочете, щоб видалити посилання vBET кредит, вам доведеться купити також додаткові брендингу безкоштовну ліцензію - за $ 135

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я бачу, що ми втратили відповідь на друге запитання

Так що - так, ви можете розмістити логотип Gogle в іншому місці. Для цього вам доведеться видалити зображення з Google vBET конфігурації і додати його до відповідного шаблон на панелі адміністратора.

Спасибі вам обом хлопцям. Я куплю це у вихідні.

Марія

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •