Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 6 з 6

Тема: vBET при реєстрації в vB4 використовує таблиці

Exclamation vBET при реєстрації в vB4 використовує таблиці

Привіт

У реєстраційну форму на VBulletin 4.x серії vBET використовує таблиці для мов на вибір.

vB4 є вільний стіл і до того ж помилку, що одна мова опції розташовані на лівому сайті, де тільки установка імена повинні бути не повинно використовувати таблиці.

Я не можу знайти шаблон або код частині, де "vbet_language_options" визначається так, що я можу змінити його сам.

Будь ласка, надайте виправити, не використовувати таблиці на vB4

Велике спасибі

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Привіт

Насправді покоління варіантів мови за замовчуванням для реєстраційна форма жорстко прописані в / Входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php У funcition vbet_register_form_complete.

Використовуючи відповідні структури HTML, це не помилка. Він також не біда, тому що все працює нормально. Таким чином, я перемістити це побажання розділі.

Будь ласка, зверніть увагу, що це найкраща річ, щоб використовувати правильний інструмент для правильної роботи. Ми представляємо мов у стовпцях і для цієї таблиці підходящий інструмент. Існує абсолютно нічого поганого в цьому, це прекрасно.

І не правда, що VBulletin 4.x не містить таблиці - він використовує це багато. Просто перейдіть до панелі адміністратора і в шаблонах шукати <Таблиці...

На даний момент ця зміна запит відхиляється, як зміна, яка дає додаткову цінність. Якщо у вас є конкретні пропозиції, як ви хотіли б мати її, ми можемо розглянути його ще раз. Однак майте на увазі, що відповідне використання HTML-структур, це не помилка

99% всіх стилів в користувальницькому веб-інтерфейсі не з використанням таблиць.
    У реєстраційній формі тільки vBET частина за допомогою таблиць.
    варіанти vBulletins реєстрації все відображається за допомогою CSS.

Крім того, він як і раніше помилка, яка на одній мові параметр відображається в лівій
    де тільки назва настроювання повинні бути.

Якщо ви не вважаєте видалення використання таблиць принаймні виправити проблему відображення з
    на одній мові beeing відображається на лівій стороні нижче настройки імені.

Дивіться тут для демо-проблеми: Бей Patientenfragen.net - WIR haben померти Antworten Зареєструватися

Спасибі

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Зверніть увагу, що вона відображається, як це в ціль. Більшість користувачів використовують всі 52 мов і хочу, щоб відобразити його в 4 колонки, так що ми його відображення в цілому вільного місця, щоб підігнати його там.

Так чи інакше - ми перевіримо, як буде виглядати, коли він буде перебувати тільки в 2-й колонці (як і інші варіанти і описи) і принаймні ми надамо вам поради, як змінити його

Дякуємо.

З надією на виправлення.

Я перфекціоніст, коли справа доходить до моїх форумах і щось маленьке, як це турбує мене багато

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Привіт starBug,

У мене є натяк для вас. Ви повинні поставити нашу таблицю в <div class="rightcol"> </ P>

Що ви повинні зробити?
    1. зробити копію цього файлу: форум корінь / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

2. Знайти в цьому файлі
    PHP Code:
    function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) { 
    3. У цій функції знайти:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    і замінити на:
    PHP Code:
    $vbet_language_options '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>'
    4. У цій функції знайти:
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table>'
    і замінити
    PHP Code:
    $vbet_language_options .= '</tr></table></div>'
    EDITED
    добре виглядає тепер так буде включений в наступний relase

Спасибі
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 10-11-10 в 15:30.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •