Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: Видалити якоюсь однією спеціальний символ в URL, наприклад, [,], * та інші

Default Видалити якоюсь однією спеціальний символ в URL, наприклад, [,], * та інші

Привіт, хлопці, потрібна допомога тут

мовою за замовчуванням (англійська), мені потрібно видалити деякі символи, які необхідно dont в адресах, як [, ], * та інші одиночний символ, тому що я не є комфорт з цим один символ мовою за замовчуванням (англійська)

Будь ласка, допоможіть хлопці, як видалити ці поодинокі символи в URL мовою за замовчуванням (англійська), але все ж за допомогою "Тримайте по-англійськи символи в URL-адрес" варіант

я спробував додати [і], а символ * в vbseocp.php -> Визначити Стоп-слова, але її не працює, або може його видалити з vbseocp.php -> Визначте ваші заміни користувальницьких символів?

АБО

якщо є умовний код, щоб "Замінити по-англійськи символи в URL?" за умовчанням мовою і "Keep-англійськи символи в URL-адрес" для інших мов "для інших мов, може бути, ми можемо встановити умовний код в чомусь vbseo / ресурси / XML / config.xml, як це тільки для прикладу
    якщо ($ vbetlang == за замовчуванням)
    {
    Замініть по-англійськи символи в URL?
    }
    якщо ($ vbetlang! = за замовчуванням)
    {
    Продовжуйте по-англійськи символів в адресах інших мовах
    }

на перший шлях я вже знаю, як це зробити, дякую за Андреса Дуран Хьюітт в vbseo форумі:

Добрий день,

Ви все ще можете визначити характер замін незалежно "Зберегти по-англійськи символи в URL" варіант. Будь ласка, постарайтеся визначити наступні користувача заміни символів:

Code:
    '['=>''
    ']'=>''
    '*'=>''
    І дайте мені знати, як вона йде.

З найкращими побажаннями.

але краще, якщо ми можемо використанні другого способу вище, будь ласка, дайте нам знати, якщо хтось має інформацію про те, що умовна, і я пропоную вам, використовуючи перший спосіб вище, якщо ви використовуєте англійською / латинськими як мову за замовчуванням (як майже всі ми використовувати його )

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Я читаю його в таємниці в даний час і дати вам відповідь скоро

Наприклад, як ця адреса сам потік

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-%5B-%5D-%2A-others.html
    краще URL, як це, Вилучений спеціальний символ [,], а * жирним шрифтом вище, краще англійською форум

Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/1158-remove-some-single-special-character-url-like-others.html

Інший приклад URL-адрес, які мають деякі спеціальні символи в назві і в рядку адреси
    [Мова: $ мовою Не додавайте мову BBCodes] в Швидка відповідь
    І перейти = newpost посилання не правильно перенаправляти
    langtitle = SK] F.. помилка?
    Showthread.php? Р = х не переписується
    "Vbet_ прапора" питання
    Маючи 2 LANG = BBCode ...
    Востаннє редагувалось basketmen; 04-11-10 в 20:21.

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

ОТЖЕ, - ви можете зробити це також vBET файл:
    1. Відкрите vbenterprisetranslator_seo.php
    2. Пошук по сайту:
    Code:
    $vbet_custom_char_replacement = array(
    '"' => '', 
    '[langtitle=' => '', 
    '[/langtitle]' => '', 
    ']' => '-'
    );
    3. Додати там пар аналогічно vBSEO

Вам доведеться додати його знову після кожного оновлення, так як всі зміни будуть перезаписані. Так тримати його в vBSEO користувача замін, здається, краще.

Про ваш другому реченні. Такий стан буде виглядати наступним чином:
    Code:
    if ($_REQUEST['language'])
    {
    Keep Non-English Characters in URLS for other languages
    } else {
    Replace Non-English Characters in URLs?
    }
    Ми не перевіряли такі рішення, щоб ми радимо робити це на кілька пробних примірники не на реальних форум і перевірити, як він поводиться. Я не вірю, він буде працювати - я вважаю, що від конфігурації це прийнято просто вартість і прикріплений до змінної, так що змінна буде ставитися до цього так само, як рядкове значення. Я вважаю, - не перевіряв. Так що ж така зміна має бути тон в іншому місці, в місці, де мінлива приймає значення, яке ви можете зробити:
    Code:
    $theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
    Якщо змінна є глобальною (і якщо це змінна не константа), то ви можете перезаписати його в / Входить / vbenterprisetranslator_functions_seo.php файлу. Є два місця, де у вас є такий код:
    Code:
    if ($language) {
    $text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
    } else {
    $text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
    }
    Таким чином, ви можете змінити глобальну змінну значення в іншій заяві, перед текстом оцінюється.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •