ОТЖЕ, - ви можете зробити це також vBET файл:
1. Відкрите vbenterprisetranslator_seo.php
2. Пошук по сайту:
Code:
$vbet_custom_char_replacement = array(
'"' => '',
'[langtitle=' => '',
'[/langtitle]' => '',
']' => '-'
);
3. Додати там пар аналогічно vBSEO
Вам доведеться додати його знову після кожного оновлення, так як всі зміни будуть перезаписані. Так тримати його в vBSEO користувача замін, здається, краще.
Про ваш другому реченні. Такий стан буде виглядати наступним чином:
Code:
if ($_REQUEST['language'])
{
Keep Non-English Characters in URLS for other languages
} else {
Replace Non-English Characters in URLs?
}
Ми не перевіряли такі рішення, щоб ми радимо робити це на кілька пробних примірники не на реальних форум і перевірити, як він поводиться. Я не вірю, він буде працювати - я вважаю, що від конфігурації це прийнято просто вартість і прикріплений до змінної, так що змінна буде ставитися до цього так само, як рядкове значення. Я вважаю, - не перевіряв. Так що ж така зміна має бути тон в іншому місці, в місці, де мінлива приймає значення, яке ви можете зробити:
Code:
$theVariable = $_REQUEST['language'] ? value for Keep Non-English : value for Replace Non-English
Якщо змінна є глобальною (і якщо це змінна не константа), то ви можете перезаписати його в / Входить / vbenterprisetranslator_functions_seo.php файлу. Є два місця, де у вас є такий код:
Code:
if ($language) {
$text = vbet_filter_replace_text($text, VBSEO_SPACER, VBSEO_APPEND_CHAR);
} else {
$text = vbseo_filter_text($text, $allowcharsl, $filter_stop_words, $reversablee, $keep_tailspaces);
}
Таким чином, ви можете змінити глобальну змінну значення в іншій заяві, перед текстом оцінюється.