За словами мого господаря мене є величезна проблема з vbenterprisetranslator_seo.php працює в моїй форумах каталог, який здається просто циклів і з'їдає ресурси процесора. Чи можете ви перевірити це. Дякуємо.
За словами мого господаря мене є величезна проблема з vbenterprisetranslator_seo.php працює в моїй форумах каталог, який здається просто циклів і з'їдає ресурси процесора. Чи можете ви перевірити це. Дякуємо.
Як я бачу, ви зміните стиль сайту і переклад швидко працює зараз.
Людина, не могли б ви перевірити, що я питаю про, vbenterprisetranslator_seo.php працює в моїй форумах каталог, який здається просто циклів і з'їдає ресурси процесора.
Я повинен убити цього постійно!
Добрий день,
vbenterprisetranslator_seo.php Тільки фронт-контролера, так що якщо у вас є цикл - вони можуть бути викликані іншою мод. Тому, будь ласка, попросіть свого хост-провайдера - Чому він сказав, що ці цикли (петлі) і в чому причина - ми будемо знати, з чого почати.
Ви були поінформовані про те, що може бути причиною цієї проблеми, Міхал. (Від 9 жовтня) ви зробити що-небудь зі списку Міхал? Ви можете підтвердити це?
Тут у вас є інформація від Міхал:
Будь ласка - перевірити, якщо перший (тому що відповідно до Вашими даними з раніше повідомлення, ми вважаємо, що це не відноситься до vBET питання, але одна з цих опцій).Code:"If after restart it is all ok then I see those possibilities: - Your Apache broke - Your php broke - Some background tasks was running (some sheduled tasks) which was killing your server In first 2 cases it is possible that will never happen again or after long time. If it is 3rd case then the issue will definitivelly come backe as soon as sheduled task will be triggered again."
Будь ласка, перевірте особливо цей момент: - Деякі фонові завдання біг (деякі планувальники завдань), який вбивав сервер
тому, будь ласка, перевірте це: просто зайдіть на ваш AdminCP-> Завдання-> Заплановані Диспетчер завдань і відключити ВСЕ - Якщо це допомогло - це причина (один процес) - просто дозволите один за іншим і знайти цей процес.
Якщо ні - перевірте перший і другий пункт з цього списку.
Будь ласка, перевірте його, бо ми vBET підтримки і ми маємо справу з питаннями vBET - не підтримка сервера.
Будь ласка ПАМ'ЯТАЙТЕ ІТ:
vbenterprisetranslator_seo.php Тільки фронт-контролера. Всі запити, які відправляються на сервер прогулянки через цей файл, так що вона завжди буде видна.
Спасибі
Так, vBET ніколи не має яких-небудь проблем. Це завжди щось ще. У мене тепер встановлена хрон на моєму сервері, щоб перевірити і вбити vbenterprisetranslator_seo.php кожні 4 хвилини. І так як я зробив це, мій завантаження процесора була нижче 3 протягом більше 24 годин. Хоча з vbenterprisetranslator_seo.php вона працюватиме до більш ніж 20 час від часу. Так, як це може бути що-небудь інше!?
Так що відмовка далі?
EDIT: Яка мета vbenterprisetranslator_seo.php??
у вас є інструкції, що робити і що треба перевірити за vBET.
Тому, будь ласка, спробуйте це зробити, і підтвердити тут. Ви просили нас про це - Міхал дав вам список рад.
vbenterprisetranslator_seo.php є фронт-контролера. Всі запити на сервер (всі моди та ін.) Прогулянки з цього файлу. Це дуже короткий файл. Подивіться в у файл.
цей файл називається на кожен запит веб-сесії, з тим цей файл завжди видно.
Більш детальну інформацію про фронт-контролері: http://en.wikipedia.org/wiki/Front_Controller_pattern
Востаннє редагувалось kamilkurczak; 22-10-10 в 15:06.
Якщо ви не пара наших натяків і не використовувати нашої допомоги, - чому ви питаєте за це? Ви вже отримали відповідь і ігнорували його. Це дійсно не має значення для вашого серверу ви будете ставитися до наших натяки кульгавий відмовки або експертний висновок. Важливо для вашого каналізації будуть зроблені будь-які дії чи ні.
Тому, будь ласка, пару інструкцій, які ви отримали і перевірити це викликано деякими запланованого завдання.
Це безумовно не vbenterprisetranslator_seo.php вини - тому що немає жодного циклу взагалі. Будь-хто, у кого менше, базові знання про PHP скаже вам, що. І це не тема для обговорення - це факт. Відкрийте файл і перевірити це самостійно - Є тільки деякі умовні оператори і змінної. Будь ласка, зверніть увагу, що просто кинувши погані слова нічого не змінять тут. Якщо ви впевнені, що це тільки відмовка, будь ласка, крапку БУДЬ петля усередині vbenterprisetranslator_seo.php файл ...
В іншому випадку, якщо ви не знаєте, що відбувається - то, будь ласка, спочатку перевірте його.
Якщо який-небудь цикл існує, він буде знаходитися в окремому файлі, що реально, мета запиту або в деяких запланованих завдань (те, що ви попросили для перевірки). Крім того, ми вже перевірити на вашому форумі (перш, ніж я дав вам натяки цитує Каміль) робить перенаправлення петлі відбувається, і не було.
Як ви вже знаєте, ми повинні інформація який буде підтвердити або спростувати це деякі заплановані завдання вини. Інформація Чи не думку покласти в поганому мовою і на основі нічого.
Так що просто сказати мені це. Після вбивства vbenterprisetranslator_seo.php чому мої завантаження процесора знизиться з 20 до 2? Все, що я хочу знати.
І вам не знайти петля на моєму форумі зараз, тому що vbenterprisetranslator_seo.php убитий кожні 4 хвилини по хрон.
EDIT: Не все тут знання у вас на всі ці технічні речі, які ви знаєте! Невже так важко зрозуміти? Я бачу, мій процесор йде вгору і вгору, поки він виходить з ладу мій сайт. Пристаю я до хостингу компанії, що є причиною цього, і вони дають мені ж причини кожен раз. vbenterprisetranslator_seo.php
Так що я вважаю робити? Вони не кажуть мені, що є деякі мод працює заплановане завдання, яке циклу, вони кажуть, що це vbenterprisetranslator_seo.php
Вони продовжують давати мені ці:
17616 25 0 ніхто 80640 28m 4032 R 99,7 0,8 1571:01 lsphp5: ic_html / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
28305 25 0 ніхто 80780 28m 4776 R 99,7 0,8 566:53.72 lsphp5: ic_html / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
24296 15 0 ніхто 76876 23m 3952 S 40,7 0,7 0:00.99 lsphp5: ic_html / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
22259 15 0 ніхто 75036 22m 4328 R 37,9 0,6 0:10.91 lsphp5: ic_html / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
24294 15 0 ніхто 70600 18m 3904 S 12,6 0,5 0:00.78 lsphp5: ic_html / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php
Так що тепер я дійсно дуже засмучений всім цим, тому що якщо це була мода, то як я повинен дізнатися про це.
Мені шкода, що я не геній, як ти.
Востаннє редагувалось Taurus; 22-10-10 в 19:02.
Чому ви питаєте саме те, що ви повинні робити, коли ми вже писали, що ви повинні робити. Якщо ви хочете, щоб ваш хостинг компанії підтримувати вас з цим питання - йдіть туди. Якщо ви хочете нас підтримати вас з цим питанням потім використовувати підтримку, яку ви вже отримали.
Ми цілком усвідомлюємо, що не у всіх є технічні знання, - ось чому ми даємо безкоштовну підтримку на нашому форумі. Ось чому в тебе покрокові інструкції, що ви повинні робити. Будь ласка, використовуйте ці інструкції і дати нам зворотний зв'язок.
Крім того - ми не говоримо вам, що деякі інші мода примушуючи його в запланованого завдання. З самого початку ми говоримо вам, що можливою причиною проблеми, і з самого початку ми просимо вас переконатися в цьому. Ви вже отримали інструкції як це зробити. Будь ласка, робіть це.
Ваша статистика нічого не говорить про точну причини - ті лише сказали, що проблема десь всередині вашого форуму (форум, тому що всі запити йдуть через vbenterprisetranslator_seo.php). Ваша хостингова компанія не знаємо, наш продукт і не розуміють цього. Ми не запитуємо, ви ж розумієте, якщо ви не хочете або не представляється можливим - ми просимо вас пором точні інструкції, які ви отримали. Якщо у вас немає довіри до нашої інформації, що це не вина файл vbenterprisetranslator_seo.php чому ти навіть не запитавши нас знову про це? Ви ж не хочете почути правду від нас. І ми не будемо брехати вам, ми дамо вам ще раз істину - немає петля усередині vbenterprisetranslator_seo.php. Може бути, ви почнете розуміти, коли ви зрозуміли, що не існує будь-якої іншої файл VBulletin у вашій статистикою - і це тому, що всі запити, що йдуть до VBulletin крізь vbenterprisetranslator_seo.php (за винятком панель адміністратора і т.д.). Ми не знаємо, які запити є реальною причиною проблеми і здається, що ви насправді не зацікавлений про вирішення питання, тому що ви будете продовжувати ігнорувати знову і знову, інструкції, які ви отримали від vBET експерти, стверджуючи, що той, хто зовсім не знає про vBET вам сказав, що vbenterprisetranslator_seo.php має петлі. Якщо ви хочете вірити їм, то, будь ласка, запитайте їх, щоб заглянути всередину цього файлу і показати вам, будь-якої рядок коду, де-небудь цикл.
Зверніть увагу, що ми не будемо в змозі допомогти вам, коли ви відмовитися від використання нашої допомоги. Ми будемо дуже раді, коли ваша проблема вже не буде, до цих пір ми не вважаємо, що це пішов сам.
Існує ніякого сенсу обговорювати більше, що це vbenterprisetranslator_seo.php вини чи ні. Це не так. Ви не повинні розуміти його на пором інструкцій наших. Ми вже описали, чому vbenterprisetranslator_seo.php не мають петель і написав вам, що якщо ви хочете продовжувати говорити, що вона є, то, будь ласка, показати його. Поки ви не знаєте, що ви пишете про будь ласка, припиніть підірвати цей факт. Яка ваша мета тут - вирішити питання або обговорити те, що, як ви вже писали у вас немає знань про? Будь ласка, зверніть увагу, що обговорення про петель в vbenterprisetranslator_seo.php повністю талії часу ваші і наші, і переміщає вас не вперед до вашої проблеми.
Я що вам було б набагато менше, засмучений, якщо перестати слухати поплив, хто не знає vBET, почати слухати нас, і перелогових наші натяки, а не весь час кажу, що ми даємо вам кульгавих виправдання, навіть без перевірки того, що ми пишемо про ...
Крім того, відповідаючи на ваше запитання, який ви щойно дали:
Ви вже отримали відповідь на цей і вирішив його ігнорувати ... Будь ласка, використовуйте це:якщо вона була мода, то як я повинен дізнатися про це.
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5580
У вас є описані там, як ви можете відключити заплановані завдання. Просто вимкнути один за іншим. Вимкніть один і бачу, що проблема все ще відбувається. Якщо так вимкнути інший і знову ... Якщо проблема зупинки відбувається - то в минулому інвалідів запланованого завдання несе відповідальність. Якщо ви відключите всі заплановані завдання і питання буде все ще може трапитися навіть після перезавантаження сервера, то він підтвердить, що це не вина запланованих завдань. У такому випадку ми будемо досліджувати його більше. На даний момент нам потрібно підтвердження про цю можливу причину, тому що здається найбільш імовірним для нас.
Востаннє редагувалось vBET; 22-10-10 в 20:43.
ОК, спасибо. Я буду робити те, що ви говорите.
Можу я задати вам тільки це. Я vbenterprisetranslator_seo.php на даному етапі убитий кожні 4 хвилини якщо вони присутні. До цих пір я не бачив будь-яких проблем на моєму форумі, роблячи це, а також мій завантаження процесора була надзвичайно низькою для як 2 дні, так як я зробив це.
Таким чином, я просто хочу знати, чи є це погано, що потрібно зробити? Вбивство vbenterprisetranslator_seo.php, що є. Що впливає на це матиме?
І мої вибачення, якщо я прийшов за грубість. Не мої наміри.