Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast
Результати 11 до 20 з 21

Тема: попередження від Google

bhanuprasad1981,
    Надіслати мені MSN контакти в личку.

Після Email Google I відключена vBET протягом декількох днів і переведена посилання (дублікат 52x) почав падати вниз і Google Crawlers повільно почав відступати, АЛЕ мій трафік і Google AdSence Доходи почали швидко знижуватися. Так що я намагаюся невеликий експеримент зараз, я включив vBET з усіма мовами включений, але тільки з 4-х мовах в кеші, і через кілька днів я дам вам результати.

kamilkurczak,
    Це серйозна проблема, яку необхідно вирішувати якось змінилося з Googles Сканування стратегія, Станом на початок року всі перекладені ниток (52x), розглядаються як гuplicate теми період. Це впливає на мене, тому що в мене є середній розмір 400,000 форуму Повідомлень х 52 = вірну смерть!
    Я починаю втрачати Adsense дохід, і це робить мене сердитися!

У вас є PM, PS: Я видалив vBET кеш-пам'ять після попередження.

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Добре, я ваш PM. Я перевірю це, і я чекаю результатів тесту. Спасибі
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 13-01-11 в 14:40.

Quote Повідомлення від kamilkurczak View Post
    Добре, я ваш PM. Я перевірю це, і я чекаю результатів тесту. Спасибі
    Я перевірю моєї установці в найближчі кілька днів, але те, що ви можете розповісти мені про те, що відбувається з Google? Що вони змінилися? Що таке vBET збирається робити з цього приводу? Ця проблема, безумовно, удар по всіх середовища | великі форуми рано чи пізно.

З повагою

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Будь ласка, грива новий потік з цим питанням - ми б likt зібрати всі питання в потоках. Ви можете вставляти там зміст вашого PM з посиланнями? Я хотів би показати його нашим іншого працівника, чи не так?
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 14-01-11 в 14:28.

Чому я повинен зробити новий потік, якщо проблема точно така ж? Я послав вам листа з посиланнями в личку в міру необхідності, Я не хочу оприлюднювати захищені Email Google через місцеві закони й тому, що це йде врозріз з Googles TOS. У вас є всі необхідні відомості, так дайте мені відповідь.

З повагою

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Quote Повідомлення від mario06 View Post
    Чому я повинен зробити новий потік, якщо проблема точно така ж? Я послав вам листа з посиланнями в личку в міру необхідності, Я не хочу оприлюднювати захищені Email Google через місцеві закони й тому, що це йде врозріз з Googles TOS. У вас є всі необхідні відомості, так дайте мені відповідь.

З повагою
    Тому що:
    1. У тебе є інші приклади посилань з Google
    2. Тому у вашому випадку може бути різним, що тут
    3. Рішення цього питання не може вирішити один
    4. У цей момент я не впевнений, хто має питання - це статус, це ще раз "пояснити", тому що він повернувся в гілці форуму автор, або через вашу нотатки.
    5. Як я розумію в цей момент bhanuprasad1981 хто є автором цієї теми не мають цієї проблеми більше - так що це питання закрите.
    6. Наші співробітники не знають, до кого допомогти прямо зараз, не читаючи весь потік. Ми не можемо допустити цього - в іншому випадку ми будемо мати ситуації, коли нам потрібно прочитати сотні повідомлень, щоб зрозуміти, хто як і раніше потребує нашої допомоги

Будь ласка, просто відкрити нову тему, щоб зробити його простіше - коли думає, прості ті збираються швидше
    Востаннє редагувалось vBET; 14-01-11 в 19:10.

Quote Повідомлення від bhanuprasad1981 View Post
    Ви маєте рацію, я ігнорувати, що електронна пошта, результат склав 75% втрати трафіку, а також сторінки падіння рангу, я повністю видалили VBET два місяці тому, але все ж трафік, як і раніше дуже низькі в порівнянні з моїм трафіку сайтів, перш ніж встановлювати vbet
    Доброго дня. Будь ласка, скажіть, що фактичний стан на вашому форумі. Я трохи втратив, бо Каміль може обробляти 2 номери в одному потоці. Як я бачив, як ви отримали відповідь, і одна з можливих причин - неправильна інтеграції. Ви справлявся з цією, підтвердив, що в даний час інтеграція в порядку і зупинити відповівши на 2 молі - наші співробітники припустили, що питання вирішується на вашому форумі. Так що ж трапилося?

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Тому що:
    1. У тебе є інші приклади посилань з Google
    2. Тому у вашому випадку може бути різним, що тут
    3. Рішення цього питання не може вирішити один
    4. У цей момент я не впевнений, хто має питання - це статус, це ще раз "пояснити", тому що він повернувся в гілці форуму автор, або через вашу нотатки.
    5. Як я розумію в цей момент bhanuprasad1981 хто є автором цієї теми не мають цієї проблеми більше - так що це питання закрите.
    6. Наші співробітники не знають, до кого допомогти прямо зараз, не читаючи весь потік. Ми не можемо допустити цього - в іншому випадку ми будемо мати ситуації, коли нам потрібно прочитати сотні повідомлень, щоб зрозуміти, хто як і раніше потребує нашої допомоги

Будь ласка, просто відкрити нову тему, щоб зробити його простіше - коли думає, прості ті збираються швидше
    1. У вас є Email Google. kamilkurczak має електронної пошти Google. Я не можу відправити електронної пошти Google публічно через мою місцеві закони країни і тому що це проти TOS Google яких спіймають мене ЗАБОРОНИЛИ негайно Google Adsense.

2. Дай мені розум | виправити для моєю проблемою, так як ви всі матеріали.

3. Попередження листів, які ми обидва отримали те ж саме.

4. У мене така ж проблема, як бідні bhanuprasad1981, Тепер вже занадто пізно для нього, але не для мене, оперативну відповідь потрібно в іншому випадку я буду слідувати за його вірну смерть.

5. Як я вже говорив у пункті 1. Ви і kamilkurczak мати всю необхідну інформацію, так що не бігати кущ і дають мені твердих корисних відповідь | виправити і не турбуватися про підвищення вашої розраховує потік.

bhanuprasad1981 Відповів пару днів тому (кілька потоків вище мого) і підтвердив, що я сказав, а також заявив, що він каліка, його цитата внизу, я не знаю, де ви прочитали, що його проблема була усунена??
    bhanuprasad1981,
    Ви маєте рацію, я ігнорувати, що електронна пошта, результат склав 75% втрати трафіку, а також сторінки падіння рангу, я повністю видалили VBET два місяці тому, але все ж трафік, як і раніше дуже низькі в порівнянні з моїм трафіку сайтів, перш ніж встановлювати vbet
    Так що я повинен припустити, що його проблеми не були вирішені. компанія оскільки він віддалений від vbet всі разом. Раніше я закінчити, як я його хочу отримати відповіді швидко без дешеві говорити, тому що Я втрати грошей і це стане проблемою.
    Востаннє редагувалось mario06; 15-01-11 в 07:49.

Тому, будь ласка, просто створити нову тему для вашого запитання. Ви можете написати тут, що вміст в лічку, але ми потребуємо нових галочкою відкритий для нового випуску, щоб мати можливість керувати ним. Будь ласка, відкрийте нову тему для свого питання, якщо ви хочете нашої підтримки. Цей випадок для bhanuprasad1981 і вона вирішується, так як він не страждає питання більше.

Немає нових нитка = жодному разі не для наших співробітників. Будь ласка, - це не питання для обговорення. Ми почнемо працювати над проблемою, коли новий потік для його прибуття, і ми будемо мати можливість управляти його відповідним чином. Ми тут для того, щоб допомогти вам Ми пропонуємо Вам нашу безкоштовну підтримку. У нас є простий процес, який дозволяє керувати клієнтами питань у хорошому сенсі. Відмовившись, щоб почати процес (написання нового потоку) ви відмовляєтеся нашої підтримки.

Ми з радістю допоможемо Вам - просто створіть новий потік з вашим питанням опис - ви можете написати, що там посилання були відправити в PM, ви можете включити там посилання на цю тему. Проте ми потребуємо вас, щоб дати нам галочку, почавши новий потік помилок у звітах або розділ щодо усунення неполадок. Як тільки Ви робите це ми почнемо працювати над цим. Наші клієнти база даних все більше і більше і хороший, простий і використовуваний процес дозволить нам, щоб допомогти всім нашим клієнтам найкращим чином, і дозволяють нам управляти належним їх справах.

Стр. 2 з 3 FirstПерший 123 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •