Привіт, вибачте повідомлення ще раз, я тільки що польський пост людина тут Проблема графік повідомлення в перекладі, але заголовок запису все ще перебуває у польському, може хтось подивіться, будь ласка?
З повагою,
Саймон
Привіт, вибачте повідомлення ще раз, я тільки що польський пост людина тут Проблема графік повідомлення в перекладі, але заголовок запису все ще перебуває у польському, може хтось подивіться, будь ласка?
З повагою,
Саймон
Будь ласка, перейдіть на редагування нитка варіант, перейдіть на передовій і перевірити це назва знаходиться всередині langtitle bbocde. Якщо ні - тоді додайте його (використання мови параметр - так само, як для мову). Швидше за все, це воно.
Такі речі не повинні відбутися, якщо компанія vbet зробити opaquing повідомлення (див. від vbet можливостями Google для подробиць). Але якщо хтось буде непрозорою повідомлення від руки в мову BB-код, потім від vbet бачити, що хтось вже подбав про це і не внесли зміни.
Будь ласка, скажіть зробив це допоможе і не проблема вирішена.
Я додав мови тегів і нитка titile виглядає зараз
[Мова = PL] Проблема г pewnym wykresem [/ мова]
EDIT: Мої вибачення, я додав теги, як це зараз [Langtitle = PL] Проблема г pewnym wykresem [/ langtitle] і назва перекладається добре, як я можу отримати, щоб це було автоматично, як теги не були представлені, перш ніж я редагував назва?
З повагою,
Саймон
Востаннє редагувалось Simon Lloyd; 07-10-10 в 07:07.
Просто як я вже писав - див. в Гуглі варіанти від vbet Адмін в Ср. Ви можете вибрати стратегії як автоматично додавати тег мови. Ми рекомендуємо використовувати Цільовим Google, коли гідні довіри, Поріг має сенс прочитати опис усіх стратегій і вибрати найкращий для вас Усього опис в описі параметра - так тільки в місці, де ви хворі налаштувати його
Я вибрав цільового користувача (як рекомендується в програмне забезпечення), ви говорите, що тег langtitle не додається автоматично?
Цільового користувача, що краще для продуктивності, так як не запитують Google про думку, що вимагає часу (надішліть запит в Google - чекати відповіді).
Кадр зі зручної боку це краще всього використовувати стратегію, яка довіри Google. Саме тому, що не всі користувачі можуть встановлювати свої мови за замовчуванням, а іноді і користувачам встановити його, а й знати, форум мовою і писати на форумі мовою - у цьому випадку vBET буде непрозорим мовою точку користувачем мову за замовчуванням. Таким чином, ви можете мати сполучення на англійській, але позначений як французьких, так як користувачу встановити її в якості своєї мови за замовчуванням.
Якщо ви хочете використовувати за бажанням користувача довіри - ми настійно рекомендуємо, щоб змусити користувача встановити його мову за замовчуванням. Ви можете зробити це дуже просто - це налаштовується в vBET. Так vBET перенаправити на сторінку профілю, якщо користувач не ставив його мову за замовчуванням. Для деяких користувачів це може бути не дуже зручно, але перенаправлення зупиниться після того, мова користувача за замовчуванням встановлений. Ви навіть можете вибрати ви хочете перенаправляти користувачів тільки після того, Логін, або знову і знову, поки параметр встановлений (то користувач не в змозі зробити що-небудь на вашому форумі, поки його мову за замовчуванням встановлений).
Михайло, дякую за відповідь, я вже "Force користувачів .." встановити і користувач поставив його мову за замовчуванням, польські про реєстрацію і він розмістив на польському, так що я не розумію, чому назва не повинна бути перекладено?
Я дійсно не хочу, щоб знизити продуктивність і чекати Google, як іноді форуму чекає Goole користувальницький пошук повинен бути завантажений, чекаючи, коли після перекладу буде погано!