Прывітанне, прабачце паведамленне яшчэ раз, я толькі што польскі пасаду чалавек тут Праблема г pewnym wykresem паведамленне ў перакладзе, але загаловак запісы ўсё яшчэ знаходзіцца ў польскай, можа хто-то паглядзіце, калі ласка?
З павагай,
Сайман
Прывітанне, прабачце паведамленне яшчэ раз, я толькі што польскі пасаду чалавек тут Праблема г pewnym wykresem паведамленне ў перакладзе, але загаловак запісы ўсё яшчэ знаходзіцца ў польскай, можа хто-то паглядзіце, калі ласка?
З павагай,
Сайман
Калі ласка, перайдзіце на рэдагаванне нітка варыянт, перайдзіце на перадавой і праверыць гэта назва знаходзіцца ўнутры langtitle bbocde. Калі няма - то калі ласка дадайце яго (выкарыстанне мовы параметр - гэтак жа, як для мову). Хутчэй за ўсё, гэта яно.
Такія рэчы не павінны адбыцца, калі кампанія vbet зрабіць opaquing паведамленне (гл. ад vbet магчымасцямі Google для падрабязнасцяў). Але калі хто-то будзе непразрыстай паведамленне ад рукі ў мову BB-код, затым ад vbet бачыць, што хто-то ўжо паклапаціўся пра гэта і не ўнеслі змены.
Калі ласка, скажыце зрабіў гэта дапаможа і не праблема вырашана.
Я дадаў мовы тэгаў і нітка titile выглядае цяпер
[Мова = PL] Праблема г pewnym wykresem [/ мову]
EDIT: Мае выбачэнні, я дадаў тэгі, як гэта цяпер [Langtitle = PL] Праблема г pewnym wykresem [/ langtitle] і назва перакладаецца добра, як я магу атрымаць, каб гэта было аўтаматычна, як тэгі не былі прадстаўленыя, перш чым я рэдагаваў назва?
З павагай,
Сайман
Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 07-10-10 у 07:07.
Проста, як я ўжо пісаў - гл. у Гугле варыянты ад vbet Адміністратар ў Ср. Вы можаце выбраць там стратэгіі як аўтаматычна дадаваць тэг мовы. Мы рэкамендуем выкарыстоўваць Мэтавым Google, калі вартыя даверу, Парог мае сэнс прачытаць апісанне ўсіх стратэгій і выбраць лепшы для вас Усяго апісанне ў апісанні параметру - так толькі ў месцы, дзе вы хворыя наладзіць яго
Я выбраў мэтавага карыстальніка (як рэкамендуецца ў праграмнае забеспячэнне), вы кажаце, што тэг langtitle не дадаецца аўтаматычна?
Мэтавага карыстальніка, што лепш для прадукцыйнасці, так як не пытаюцца Google аб думцы, што патрабуе часу (пашлеце запыт у Google - чакаць адказу).
Кадр з зручнай боку гэта лепш за ўсё выкарыстоўваць стратэгію, якая даверу Google. Менавіта таму, што не ўсе карыстальнікі могуць усталёўваць свае мовы па змаўчанні, а часам і карыстачам усталяваць яго, але і ведаць, форум мове і пісаць на форуме мове - у гэтым выпадку vBET будзе непразрыстым мовай кропку карыстальнікам мова па змаўчанні. Такім чынам, вы можаце мець паведамленне на англійскай, але пазначаны як французскіх, так як карыстачу ўсталяваць яе ў якасці свайго мовы па змаўчанні.
Калі вы жадаеце выкарыстоўваць па жаданні карыстача даверу - мы настойліва рэкамендуем, каб прымусіць карыстача ўсталяваць яго мова па змаўчанні. Вы можаце зрабіць гэта вельмі проста - гэта наладжваецца ў vBET. Так vBET перанакіраваць на старонку профілю, калі карыстач не ставіў яго мова па змаўчанні. Для некаторых карыстальнікаў гэта можа быць не занадта зручна, але перанакіраванне спыніцца пасля таго, мова карыстальніка па змаўчанні ўсталяваны. Вы нават можаце выбраць вы хочаце перанакіроўваць карыстачоў толькі пасля таго, Лагін, ці зноў і зноў, пакуль параметр усталяваны (то карыстач не ў стане зрабіць што-небудзь на вашым форуме, пакуль яго мова па змаўчанні ўсталяваная ў сістэме).
Міхаіл, дзякуй за адказ, я ўжо "Force карыстальнікаў .." ўсталяваць і карыстальнік паставіў яго мова па змаўчанні, польскія аб рэгістрацыі і ён размясціў на польскай, так што я не разумею, чаму назва не павінна быць пераведзена?
Я сапраўды не хачу, каб панізіць прадукцыйнасць і чакаць Google, як часам форуму чакае Goole карыстацкі пошук павінен быць загружаны, чакаючы, калі пасля перакладу будзе дрэнна!