Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 16

Тема: vBAdvanced CMPS питання

Default vBAdvanced CMPS питання

Мій форум живе в / форуми /, мій vBAdvanced знаходиться в корені домену.

Я додав глобальних заяв, як зазначено в інший пост на вашому форумі, і я використовую "звичай" для розміщення прапорів і увійшов $ vbenterprisetranslatorflags тільки один раз в моєму шаблоні. На моїй домашній сторінці я бачу (я використовую ", якщо" заява це тільки адміністраторам бачити прапори) квадратів для прапорів покласти в два рази нижче панелі навігації. Я не бачу прапор фотографії, хоча я поклав їх копії в / фото / vbet / прапори.

Коли прапор квадратів натисканні сайт переводить проте я послав в / форуми / але хотілося б користувачеві залишатися на головній сторінці сайту, коли він натискає прапор. Я біжу Nginx, і ось мій поточний переписує для вашого продукту. Я не використовую варіант SEO в vbet настройки.

# Початок перекладу

місце ~ * / форуми / .* \\. (JPG | JPEG | GIF | CSS | PNG | JS) {
    корінь / VAR / WWW / htdocs / майстра;
    }

місце розташування / форумах / {
    корінь / XXX / WWW / htdocs / майстра;

переписувати ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 останніх;
    переписувати ? / Форуми / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 останніх;

якщо (!-е $ REQUEST_FILENAME) {
    переписати ^ / форумів /(.*)$ / форуми / vbenterprisetranslator_seo.php останнього;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / XXX / WWW / htdocs / Майстер $ fastcgi_script_name;
    включають fastcgi_params;

# Вирішити деякі помилки FastCGI, з більш терпимими буферів і тайм-аути
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4256;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors далі;

}

# Зупинити переклад

1. Чому подвійний набір прапорів?
    2. Якщо у мене є зображення в правильний шлях, щоб зупинити їх від показу?
    3. Ви знаєте, що я повинен був би додати в мій Nginx файл CFG, щоб дозволити користувачеві натиснути прапор на моїй домашній сторінці, а не передаватися на форумах?

Спасибі

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

Важко уявити собі, що ви описуєте. Чи можете ви створити тестовий аккаунт для нас, за допомогою яких ми зможемо бачити, що ви описали? Будь ласка, детально PM доступу.

Якщо ви використовуєте VBS динаміка - то вам необхідно також використовувати цей мод: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Крім того, я не знаю, яку посаду ви пишете про:
    Я додав глобальних заяв, як зазначено в іншу посаду
    Тому, будь ласка, точну адресу, щоб ми знали, на який б'є вас fallowed.

Для інтеграції переклад вмісту поза форумом каталогу ви повинні пором цієї інструкції: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Ті, була загальна інформація. Тепер відповідаю на ваше точні питання:
    1. Не знаю тепер. Потрібно, щоб побачити виведення у форматі HTML для підказки. Крім того - те, що зміни, внесені в шаблони? А ви впевнені, що прапори місці встановлюється як звичай?
    2. Ймовірно, відсутність стилю. Зверніть увагу, що vBET використовує зараз 1 зображення для всіх прапорів і відображати ті, які використовують CSS зло. Було б добре, якщо я буду мати можливість бачити те, що ви пишете о, це може допомогти знайти джерело проблеми. Тепер мені потрібно вгадати.
    3. Так. Див тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 просто прийняти правила для Nginx

Quote Повідомлення від vBET View Post
    Важко уявити собі, що ви описуєте. Чи можете ви створити тестовий аккаунт для нас, за допомогою яких ми зможемо бачити, що ви описали? Будь ласка, детально PM доступу.
    Я все в порядку з дублювати питання прапори. Дурна помилка з мого боку.

Для інтеграції переклад вмісту поза форумом каталогу ви повинні пором цієї інструкції: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Я віддаю собі звіт в тому, що пост, проте я використовую Nginx, який не використовує. Htaccess. Я включив мій переписати розділ для вашого мода на мій оригінальний пост. Що мені потрібно, щоб додати або змінити?

Ті, була загальна інформація. Тепер відповідаю на ваше точні питання:
    1. Не знаю тепер. Потрібно, щоб побачити виведення у форматі HTML для підказки. Крім того - те, що зміни, внесені в шаблони? А ви впевнені, що прапори місці встановлюється як звичай?
    Це, не проблема зараз.

2. Ймовірно, відсутність стилю. Зверніть увагу, що vBET використовує зараз 1 зображення для всіх прапорів і відображати ті, які використовують CSS зло. Було б добре, якщо я буду мати можливість бачити те, що ви пишете о, це може допомогти знайти джерело проблеми. Тепер мені потрібно вгадати.
    Я буду дивитися на таблицю стилів в каталозі прапори
    3. Так. Див тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 просто прийняти правила для Nginx
    Ви сказали мені, в до-продажів, які у вас вже є.

Дякуємо за ваш час

Так - у нас вже є правила для vBET і NGinX - ви можете знайти його в vBET пакет do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Проте правила для конкретних інтеграції готові в. Htaccess формі. Легко прийняти ці.

Так що ті, Htaccess правил.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Приймає тем:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Це:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    до наступного:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Будь ласка, зверніть увагу, що ті не були протестовані. Рекомендується зробити резервну копію ваших правил до змін, тому у випадку проблем ви зможете скасувати зміни.

Спасибі, я дам йому вистрілили.

Будь ласка, дайте зворотний зв'язок. Ми будемо працювати над цим до зроблено http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Будь ласка, дайте зворотний зв'язок. Ми будемо працювати над цим до зроблено http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Я повинен бути додаванням правил неправильно для Nginx і vbacmps. Я намагався слідувати вашим напрямів правил, які ви надіслали мені, але я просто продовжуйте вбивати сайту.

Моя єдина проблема URL прапори показати на головній сторінці CMPS.

"Http: / / www .***********. COM / форуми /? Мова = FR"

На форумах посилання виглядає так:

"Http: / / www .***********. COM / форуми / index.php? Мова = FR"

Як я вже сказав, вони обидва працюють, проте посилання CMPS прапор перенаправити користувача на форумах, я хотів би їм залишатися на сторінці вони натиснули прапор.

Дякуємо за вашу допомогу

Редагувати

Це помилка, я отримую при спробі використовувати правила, згадані вище:

[Root @ Смог ~] # / і т.д. / init.d / Nginx перезавантаження
    [Emerg]: "($ QUERY_STRING" недійсним умова в / USR / місцеві / Nginx / конференції / nginx.conf: 103
    конфігураційний файл / USR / місцеві / Nginx / конференції / nginx.conf Не вдалося виконати перевірку
    Востаннє редагувалось Smaug; 25-09-10 в 19:16.

25 година підняти

Хіба ви встановили в vBET можливість відстежувати переклади поза форумом папку?

Також, якщо він встановлений і до цих пір повертаюся на форум, то щось не так з додатковими правилами (vbet_outside = істинно не додається). Зверніть увагу, що ми є експертами в. Конфігурація htaccess, але також знайдете рішення тут. Мені потрібна додаткова інформація - будь ласка, скажіть ви використовуєте тільки один переписати конфігурації, або вона поділяється, як це повинно бути в разі Htaccess.? Якщо це не розкол, то додаткові правила повинні бути змінені, тому Nginx буде знати, в якому каталозі ці правила о (Htaccess робіт контекстуально -. Для каталогу, в якому він існує).

Хіба ви встановили в vBET можливість відстежувати переклади поза форумом папку?

Також, якщо він встановлений і до цих пір повертаюся на форум, то щось не так з додатковими правилами (vbet_outside = істинно не додається). Зверніть увагу, що ми є експертами в. Конфігурація htaccess, але також знайдете рішення тут. Мені потрібна додаткова інформація - будь ласка, скажіть ви використовуєте тільки один переписати конфігурації, або вона поділяється, як це повинно бути в разі Htaccess.? Якщо це не розкол, то додаткові правила повинні бути змінені, тому Nginx буде знати, в якому каталозі ці правила о (Htaccess робіт контекстуально -. Для каталогу, в якому він існує).
    Так, це встановлено в налаштуваннях і розділити тут, як це повинно бути. Ось блок коду з зміненим query_string, що Nginx дозволяє, тим не менше я отримую внутрішня помилка сервера, коли це без коментарів.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення