Перегляд повної версії: Вирішений Зворотній посилання на архів / карта сайту
Зворотній посилання на vbet в архів / карта сайту непрацюючу посилання. Це посилання не працює. Мертві посилання погано для SEO.
kamilkurczak
02-08-10, 10:40
Ви можете вставляти тут URL на цей сайт з цієї мертвої посиланням? Якщо ви можете, цей зв'язок може бути від вашого чи нашого форуму.
Це ж тут.
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/archive/
Посилання в колонтитул у вигляді прапорців.
kamilkurczak
02-08-10, 13:21
ок дякую, я буду перевіряти його
Вирішені і будуть включені в наступний випуск. Для швидкого вирішення, будь ласка:
1. Редагувати / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук по сайту:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.vbenterprisetranslator_creditlink().'</div>
3. Замінити на:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
Це виправлення причин порожній екран, Cmon людина, ви завжди зробити це, половина оцінний виправлення, чи не так протестувати цей матеріал?
kamilkurczak
04-08-10, 15:25
Будь ласка, замініть старі Відповідно до цієї нової код:
$output .= '<div class="smallfont" style="text-align: center;">'.str_replace('\\"','"',vbenterprisetranslator_creditlink()).'</div>
PHP-кодів видалений »наприкінці коду (перед </ DIV>). якщо ви заміните її нової все, код буде працювати.
Вибачте за це.
Додати якою ознакою? Ваше виправлення безладу.
kamilkurczak
04-08-10, 15:38
див. попередній пост і спробуйте ще раз, будь ласка
Я підтверджую, - це якийсь VBulletin помилка в PHP-кодів. Крім того - я пам'ятаю, що колись я встановив помилково код для заміни як код, щоб знайти - але це був нешкідливий, тому що він був не в змозі пара.
Також у цьому випадку через vBullletin помилка була не в змозі пором даної інструкції. Якщо ви точно пором інструкція - ви були б не в змозі зробити це, тому що це VBulletin PHP-кодів помилки також змінили текст для пошуку. Так що вам слід зупинитися на крок, замість цього ви тільки що зробили самі зміни в код і це зламав вашого форуму.
Виправлено зараз (змінено на КОД-кодів), але майте на увазі, що ви не пара інструкцій, і це було причиною вашого форуму перерви. Крім того, звичайно, мені дуже шкода через це інциденту - як правило, я вірю в BBCodes форуму. На цей раз було помилкою.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):