КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Видалити повідомлення в блозі, перемикачі мови

Michael
29-12-09, 11:19
Один з наших співробітників помітив таку помилку:

Кожен раз, коли я йду і фізично видалити повідомлення в блозі, мову автоматично перемикається на шведською мовою.

Надія Theres виправити!

vBET
29-12-09, 12:47
Ми можемо досліджувати його. Питання в тому, що блоги не є офіційною підтримки vBET, так як вони не є частиною основних функцій VBulletin і вимагають заплатив додати. Ми можемо розслідувати його "на місці", - ми повинні мати доступ до розділу, які підтримують блоги, щоб мати можливість перевірити його і виправити її.

Michael
29-12-09, 15:16
Ну ви можете надати мені код так, що блоги не переводяться на всіх?

vBET
29-12-09, 19:47
На даний момент ми не маємо справу з блогами на всіх. Щоб мати будь-якої підтримки в цій галузі, ви повинні надати нам середовищі, де блоги підтримуються, тому що це не основні функції VB і вимагає заплатив оголошення.

Michael
29-12-09, 22:13
Я створю новий VB встановити для вас на домен з паролем блоги VB встановлені, а також перекладач, таким чином Ви можете підтвердити проблему і усунути її:)

Після цього я буду PM вас інформацію увійдіть т.д.

vBET
29-12-09, 23:50
Що це відмінне рішення, щоб повідомити нам допомогти вам:)

vBET
08-05-10, 10:14
Він це питання все ще активна одна? Ми зробили великі зміни в перенаправленні, але не може перевірити це один - В.Б. 3.x не підтримують блоги більше, і ми не можемо отримати ліцензію. Sp оренди повідомте нам робить ти все ще існує, або вона може бути закрита.

vBET
20-05-10, 21:52
Немає відповіді - закриття питання. Будуть відновлювати при необхідності.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1