КПК

Перегляд повної версії: Вирішений PhotoPost і зовнішніх VB для vbet

tsak76
16-09-11, 14:42
зовнішньої речі VB для vbet працює нормально ..

Однак є проблема з PhotoPost. , Якщо і використовують PhotoPost в тій же БД з VB і vbet і різні дБ, плагіни, які показують фотографії в vba_cmps видають помилки в перекладі сторінок тільки

це з файлу рр наприклад.

/ / $ Посилання = mysql_connect ("локальний", "$ dbuserid", "$ dbuserpassword") або померти ("Я не можу підключитися до бази даних. ');
/ / Mysql_select_db ("pp_database") або померти ("Не вдалося вибрати PhotoPost бази даних");

Помилка, як vbet_pp_photos оленяча шкіра існувати. хоча він не показує це з нормальною мовою

vBET
16-09-11, 20:55
Будь ласка, дайте точну адресу на сторінку з помилкою - ми повинні перевірити HTML-виводу. Хіба це відбувається тільки тоді, коли vBET використовує зовнішні БД, чи це не має значення? Також, будь ласка, дати точне повідомлення про помилку.

tsak76
16-09-11, 22:10
коли і зміна vbet кеш до зовнішніх БД, скрипти, вибірки даних з бази даних PhotoPost (який за замовчуванням VB дБ) припустити, що рр. в vbet дб. ТІЛЬКИ В VB зовнішні БД, може бути, vbet не має нічого спільного з ним і я, можливо, буде потрібно змінити цей рядок в сценарії, щоб відобразити завжди VB дб.

Warning: mysql_fetch_row (): поставляється аргумент не є допустимим результаті MySQL ресурсів в / головна / ... / public_html / альбоми / inc_features_cmps.php на лінії 67
"Xxx_vbet.pp_photos" Таблиця не існує

// If you have placed PhotoPost into a seperate database, you will need to
// uncomment these lines to connect to the PhotoPost database. It is suggested
// that you install PP into the same database as vB for better performance.
//
// If you use the same userid/password to access both databases, you don't need to
// uncomment the mysql_connect - this is only if you require different ids to access
// the PhotoPost database.
//
//$link = mysql_connect ("localhost", "$dbuserid", "$dbuserpassword") or die('I cannot connect to the database.');
//mysql_select_db ("pp_database")or die("Could not select photopost database");

// Number of photos to display
$num_display = 5;

vBET
16-09-11, 22:21
Якщо це станеться тільки тоді, коли vBET зовнішньої БД включений, то, швидше за все у нас є деякі конфлікти тут. Будь ласка, PM мені ваші CP адміністратора і FTP деталі доступу, а також точну адресу, де я бачу проблеми. Я перевірю його і вирішити її на місці (у нас немає PhotoPost на нашій тестовій середовищі). Зверніть увагу, що я буду перевіряти це завтра, бо зараз вже пізно на нашу країну - сподіваюся, що це добре для вас.

r.dziadusz
04-10-11, 09:39
Немає відповіді, вважають його вирішити, якщо у вас є які-небудь питання з цієї теми будь ласка, запитайте, я буду знову його відкрити, для будь-яких інших питань, будь ласка, відкрийте новий потік

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1