Перегляд повної версії: Вирішений Htaccess файл повинен бути?
Ліцензію купив новий, але в установці htaccess файл види, не міг.
Htaccess файл, як, мабуть, не могли б ви допомогти.
довідка 4.1.3
vBSEO 3.6.0
vBET 423
Створити Url according to SEO посилання консенсус (i.e. '/en/address')
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Птах на мову змінювати URL з не був onuda
Htaccess файл, який знає, як стати форумом для цих функцій все ж?
Привіт. Тут ви знайдете всі хіти, як підтримувати SEO посилання:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1539
Будь ласка, скажіть зробив це допоможе. Якщо у вас є які-небудь питання з цього приводу - будь ласка, тільки запитують:)
kamilkurczak
30-05-11, 18:13
Ви використовуєте vBSEO, тому, будь ласка, використовуйте цей:
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
по-друге, якщо ви хочете інтегрувати vBET і vBSEO - читайте інтеграції інструкції readme.html файл з цього-не-завантажити папки.
де підтримуєтьсяış околицяхıпереклад?
http://ressim.net/s/upload/0f1851c5.png
http://ressim.net/s/upload/faa4dfe9.png
Файли : Multiupload.com - upload your files to multiple сайтів, хостинг файлів! (http://www.multiupload.com/4AHYN9AH9D)
kamilkurczak
31-05-11, 07:13
по-перше, на зображенні я бачу, що ви не використовуєте SEO посилання, так що використовуйте Htaccess правила з цього поста:
пам'ятати про vBET налаштування в AdminCP-> vBET-> головна
я використовую SEO посилання, але в головну .. при натисканні на цю тему .. вона відправки посилання .. я організував всі налаштування ви можете подивитися на це питання на цей файл, що я поклав, але я не можу цього зробити, що я зробив все можливе ..
Привіт.
1. Будь ласка, дайте цілому спілкуватися помилка - це скорочення на зображенні.
2. Як відтворювати? Куди піти на вашому форумі, щоб бачити це
3. У цей момент я бачу, що на вашому форумі переклад не працює взагалі. Коли я збираюся будь перекладеної сторінки я бачу Увійти сторінки (навіть якщо не перевести сторінку його немає). Крім того, на такий зіпсованої сторінки я бачу в прапорів дублюється мовами коду.
Будь ласка, встановіть nevest vBET версії. Я знаю, це вважається нестабільною, але тільки для нових функцій - ви не повинні перетворити ці далі.
Крім того, як я бачу, vBET не була інтегрована з vBSEO - будь ласка, інтеграція також. Всі інструкції знаходяться у файлі readme.html
Будь ласка, дайте нам знати після установки nevest vBET і описати фактичний стан питання (якщо помилки все ще egsists нам потрібно спілкуватися цілому).
Якщо до цих пір зламаний - будь ласка, PM мені доступ деталі для панелі адміністратора і FTP - Я перевірю це все установки та інтеграції кроків було зроблено appropriatelly.
Тільки що перевірив його на свій сервер. vBET не може працювати на вашому форумі, тому що ви не пара інструкцій з SEO посилання після включення. Також Каміль точно написав вам, що має бути зміст вашого. Htaccess файл, і ви проігнорували його. Будь ласка, парою даної інструкції. Ви повинні встановити додаткові правила у вашій Htaccess і Каміль дав вам ті на самому початку - будь ласка, дивіться тут.:
Будь ласка, зробіть це! Держава вашого форуму не зміниться, коли ви будете ігнорувати відповіді, які ви просите. Ми можемо підтримати вас тут безкоштовно і дасть вам поради та точних описів. Якщо ви думаєте, що це занадто багато для вас, то ми можемо зробити це за вас, коли ви купуєте установки служби: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
Так Є 2 способи зробити це працює:
- Купіть установки сервісу - заплатити нам $ 30, і ми робимо це за вас.
- Звернутися до нас за допомогою, і ми підтримуємо Вас безкоштовно пишу вам, що робити і ви робите це самі
Але це не буде працювати, коли ви будете просити ігнорувати відповіді і замість пар інструкцій питати. Будь ласка, пара інструкцій. Додати vBET правила в файл Htaccess -. Каміль вже дав вам всю інформацію, яку має там і натяку, де шукати інтеграції інструкції vBSEO.
OK - ми зробили необхідні зміни у файли. Будь ласка, надішліть нам vBSEO CP. Також, будь ласка, переконайтеся, що ви встановили CURL і Iconv бібліотеки - ті, які необхідні і в цей момент навіть прості googletest.php сторінка не працює - є внутрішня помилка сервера. Будь ласка, дивіться PM для деталей.
Ми надішлемо вам деякий час тому PM інформація, що це питання, тому що ваш сервер був заблокований вихідних запитів до Google. Ми отримали жодної відповіді з тих пір. Я тільки що виконали googletest.php на вашому сервері, і я бачу, що це вже вирішена.
Тому що ви заплатили за установку служби я перевірив це vBET переклад також працює - vBET була відключена. Я дозволила їй на вашому форумі і перевірив переклад. Вона працює нормально:) Також URL переклад працює нормально:)
Так що насолоджуйтесь vBET! :)
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/tr/vbet4-troubleshooting/1905-htaccess-dosyas%C4%B1-olmal%C4%B1d%C4%B1r.html
більш önce цей предмет таким чином, açmıstım.Daha після ücretli установки служби aldım і ви прийшли створили.
Але згодом я зрозумів, bb іноді çalışıйор іноді çпридбатиışmıйор.
Добре, я об'єдналися новий потік зі старими одне - так як він все ще те саме запитання.
Уточніть, будь ласка - що це не працює? Які повідомлення про помилки? Як відтворювати? Де ми можемо бачити це на вашому форумі? У цей момент я не знаю, що не працює. Будь ласка, дайте точну адресу, який не працює.
http://ressim.net/s/upload/faa4dfe9.png
вğişhr мови seçtiğколи їм це şпри цьому відбувається.
ОК, я бачу картину. Проте я не бачу URL так що я не знаю, як відтворити. Будь ласка, PM мені деталі доступу до панелі адміністратора і FTP + точну адресу для розбився сторінці. Я перевірю його на місце:)
Ви ж питання, як у вас було раніше - ваші вихідні з'єднання Google блокуються. Будь ласка, дивіться: http://YOUR_DOMAIN/googletest.php
Потрібно було це раніше:
Будь ласка, зв'яжіться з вашим хостинг-провайдером і переконайтеся, що Google з'єднання добре. Потім перевірте питання і якщо він ще існує, будь ласка, напишіть нам.
Будь ласка, зверніть увагу, що якщо такі речі будуть відбуватися знову перша перевірити використання googletest.php ваш хостинг-провайдер не обмежують вихідні з'єднання з Google.
Будь ласка, скажіть, коли Ваш з'єднань буде добре.
Немає відповіді - вважати вирішеною. В іншому випадку просимо просто написати тут - ми будемо міняти статус.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):