КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Новий Помилка установки

KOF
05-12-10, 00:31
Хей я просто встановити автоматичні перекази Платні Мод. Я отримав помилку

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначений vbet_global_bootstrap_init_start функції () в / хххх / форум / входить / class_bootstrap.php (103): EVAL () 'г коду в рядку 3

Коли я відключити форумах працює нормально.

Будь ласка, може у перевірити, які проблеми є.

Спасибі

vBET
05-12-10, 14:07
Привіт:) Якщо це не проблема наші співробітники будуть вирішувати завтра - в понеділок. Ми готові, щоб почати повну підтримку також у вихідні і я буду піклуватися про неї прямо зараз, так починаючи з наступного тижня ми також будемо надавати всіляку підтримку у вихідні дні (може бути виключений вихідні на свята).

Вибачте за неприємностей в цей раз. Будь ласка, PM мені, якщо це справа термінова для вас.

kamilkurczak
06-12-10, 11:48
Добрий день,

Будь ласка, перейдіть на AdminCP-> Plugins & Продукти-> Менеджер плагінів і знайти плагін global_bootstrap_init_start в продукті vBET.

1. редагувати цей плагін
2. Пошук по сайту:

vbet_global_bootstrap_init_start();
3. пасти ПЕРЕД цей код:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php');
4. Натисніть кнопку "Зберегти".
5. Перевірте її.

Чи можете ви пояснити, що я повинен зробити, щоб відтворити його на моїй тестовій форумі?

KOF
06-12-10, 20:54
Хей тепер я отримую.

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначений vbet_global_bootstrap_init_start2 функції () в / хххххх / форум / входить / class_bootstrap.php (103): EVAL () 'г коду в рядку 3

kamilkurczak
07-12-10, 10:23
Будь ласка, надіслані мені ваші AdminCP і FTP деталі прем'єр я буду це виправити.

mateuszr
16-12-10, 09:45
Немає відповіді на цю тему, тому вирішується (установка сервіс був замовлений в даному випадку)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations