Bu, varsayılan olarak farklı bir stil (örneğin mavi tarzı) ile BB Tam Misafirler için Dosya Cache (örneğin yeşil tarzı), ve diğer kullanıcı saklanan bir stil forum açarsanız, bu yüzden farklı bir kullanıcı tarafından kullanılan farklı bir stil ile ilgili aslında- ikinci kullanıcı hala (yeşil stil, mavi tarzı değil) bir tarzda depolanan ilk kişi tarzı elde
Vb.org en popüler mod biri var Mobile Device Stil Atama
autodetect eğer kullanmak için cep telefonu (PC) kullanarak kullanıcı Mobil süper hafif deri / style, Varsayılan kullanarak.
dosyalarında depolanan tarzı tarzı da dosyalarında saklanan açılış Cep telefonu kullanarak varsayılan stil, böylece kullanıcı, çünkü, Misafirler için BB Tam Dosya Önbellek kullanarak bu yana çalışmıyor, genellikle varsayılan stil (pc stil için)
BB Tam Dosya Cache i Misafirler için devre dışı bıraktığınızda tekrar çalışmaya bu mod, chace silmek ve tekrar chmod 755 vbet_guestcache klasör
ben hala çalışıyorum bu çalışma mod (veya farklı bir kullanıcı tarafından kullanılan farklı bir stil), ama tam chace, çok çalışan, böylece belki de aynı tarzı ile sadece kullanıcı tarafından kullanılan, çok stili tarafından saklanan dosyaları chace
anlamak için lütfen bana bildirin zor değil hala varsa, ben bunu yapmak daha net bir şekilde çalışacağız