Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Varsayılan dil chace devre dışı bırakılmalıdır

Üye

Default Varsayılan dil chace devre dışı bırakılmalıdır

1. Admincp --> --> BB; --> Ana; Endonezya için Varsayılan dil olarak ayarlayın

2. ve hala kontrol -- = TR bıraktım

i varsayılan dil tercüme değildir, çünkü varsayılan dil önbellek zaten ilk adım yukarıda varsayılan dili seçtikten sonra otomatik olarak devre dışı düşünüyorum, ama onun hala almak gibi görünüyor vbet_guestcache / id / klasör birçok chace dosyalar var

şimdi i Endonezya dili için gerek kontrolsüz Önbellek bilgileri tekrar Endonezya dili için chache almak, zaten doğru?

adamlar önce size teşekkür ederiz
    Last edited by vBET; 07-09-10 at 09:13. Nedeni: uzun başlık;)

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Bu zaten önerilen ve kabul edildi - Konuk Cache önbelleğe dil olacak özelleştirme destek olacak.

Bu andan Ziyaretçi Önbellek da normal sayfaları üretimi hızlandırır dikkat ediniz. Başında, tüm diller için (varsayılan dahil) Konuk Önbellek desteklemeye karar verdi. Bir sonraki sürümde bu yapılandırılabilir.

Üye

- Şimdi chaced varsayılan dil daha iyi kontrol veya kontrolsüz olduğu?

- Kar ve dezavantajları nelerdir varsayılan dil kullanılır chaced?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Hatta varsayılan - Bizim düşüncemize göre, tüm diller için Konuk Önbellek kullanmak daha iyidir. Sayfa sadece statik rom dosyası (önbellek) akış oluşturulan değildir, çünkü, DB sorgular, bellek ve işlemci çok tasarruf. Bu Avantajları.

Sadece önbelleğe alınmış tek dezavantajı, misafir gerçek dı görmez. Yani sürece önbellek sona olmayacak gibi (ayarlanabilir) misafir değişiklikleri görmek olmaz. Yani varsayılan yapılandırma Konu sayfanın önbelleğe ve birisi yeni bir yanıt eklediğinde, daha sonra misafir, 1 saat sonra (tüm yapılandırılabilir varsayılan Ziyaretçi Cache ile ilgili sayfalar için 1 saat sonra ve daha az alakalı için 15 gün sonra doluyor) bu yeni cevabı göreceksiniz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •