Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 5 FirstIlk 12345 SonLast
Sonuçlar 21 için 30 , 46

Konu: Site Haritası Oluşturucu entegrasyonu

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Turkish
    Translated text
    Merhaba,
    Ben tercüme sayfaları için jeneratör Sidemap kullanmayın.
    Kendi dil odaklanmak zorunda isterim.
    Ancak, Web Yöneticisi Araçları birçok diğer dillerden RSS birinde.
    Orada, bağlantıları zaten derlenmektedir.

Google, her zaman olduğu gibi son bağlantıları vardır ve bağımsız olarak iyi çalışmaya devam etmek.

Tebrik
    Hristiyan
    Original text
    Bilgi için teşekkürler. Ben sadece tecrübesi ile paylaşılan anlamak, ya da burada bazı desteğine ihtiyacımız var?

Üye

Quote Nickli Üyeden basketmen View Post
    i bütün forum 1'den fazla konu sayfaları var çünkü, sadece ikinci koduna ihtiyacınız düşünüyorum, ve% 99 insanları mümkün olduğunca sitemap bağlantıları daha fazla trafik almak istediğiniz inanıyorum

Bu yüzden sadece SEO bağlantılar için, bunu yapmak gerek?

Bulmak:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    Ve yerde ÖNCE...

SEO bağlantılar için
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    NOT: Varsayılan dil KODU KALDIR ABD doları alanguages
    Seçeneği panelinde bazı dillerde devre Ayrıca eğer siz de kendi kodlarını silmek için var.
    Michał i am sorry i (ne önce, sonra ya da yer) çok forumdisplay gibi diğer sayfalar eklemek için nereye gittiğini biliyor musunuz, bu kodu yalnızca sitemap showthread sayfalarında diğer dillerde ekleyerek fark, arşiv ve diğerleri?

bu 2 sayfa, en azından çok site haritası, entegrasyon forumdisplay ve arşiv sayfaları da dahil olmak üzere, konu listeleri indeksleme google kolaylaştırmak için en önemli, çünkü
    Last edited by basketmen; 02-10-10 at 22:46.

Quote Nickli Üyeden basketmen View Post
    Michał i am sorry i (ne önce, sonra ya da yer) çok forumdisplay gibi diğer sayfalar eklemek için nereye gittiğini biliyor musunuz, bu kodu yalnızca sitemap showthread sayfalarında diğer dillerde ekleyerek fark, arşiv ve diğerleri?

bu 2 sayfa, en azından çok site haritası, entegrasyon forumdisplay ve arşiv sayfaları da dahil olmak üzere, konu listeleri indeksleme google kolaylaştırmak için en önemli, çünkü
    Bu noktada en önemli olarak kabul iplik sayfaları, sadece entegre etmek için kod test ettik. Unutmayın ki Google endeksi tüm sayfalarınızı zaten (tüm site haritası entegrasyonu yapılmış olmasa bile), robotlar sayfalarda tüm bağlantıları tarar ve size tercüme sayfaları bağlantılar bayrakları dahil çünkü. Tabii ki site haritası içine bağlantılar da dahil olmak üzere indeksleme daha hızlı yapabilirsiniz. Konuları hızlı değişiklikler, böylece daha hızlı taramasını yararlı olabilir - Bu konuları bağlantılar entegrasyon yayınladı.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Bu noktada en önemli olarak kabul iplik sayfaları, sadece entegre etmek için kod test ettik. Unutmayın ki Google endeksi tüm sayfalarınızı zaten (tüm site haritası entegrasyonu yapılmış olmasa bile), robotlar sayfalarda tüm bağlantıları tarar ve size tercüme sayfaları bağlantılar bayrakları dahil çünkü. Tabii ki site haritası içine bağlantılar da dahil olmak üzere indeksleme daha hızlı yapabilirsiniz. Konuları hızlı değişiklikler, böylece daha hızlı taramasını yararlı olabilir - Bu konuları bağlantılar entegrasyon yayınladı.
    tamam, nerede forumdisplay ve arşivler sayfaları için ek kod eklemek biliyorsanız bize de biliyorum izin

Junior Member

Sitemap dosyasında ilk yazılan kod eklediğinizde, site haritası oluşturma sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum

Ölümcül hata: hat 47 / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text ()
    3.8.1 forumu BB 3.3.6 ve vbseo 3.5.2 Koşu

vBET gerekli dosyasına ekler init_startup kanca:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Nedense sizin durumunuzda dahil olmadığı gibi görünüyor. Böyle bir durumda lütfen sadece çizgi koymak reqiure_once Site Haritası Oluşturucu değiştirilen dosyasında. VBET ek kod önce koydum. Bu yüzden değişiklikleri önce dosyanın bir kopyasını almak akıllıca lütfen o was değil Not - test.

Junior Member

Şapka Michael Cheers, benim daha fazla insan hatası
    Ben hata googled ve bunun üzerinden ayarlara baktım biraz bulundu.

Ben VBSEO_URI bağlantı türü hiç değişmedi

Içeren bir açılır menü seçenekleri, benim gibi salak göz ardı edeceğini yaptıysanız

Geçmiş tecrübeler sayesinde, site haritası sayfaları arasında güzel bir gecikme var, site haritası nesil zamanını ayarlamak için biliyorum. Mayınlar bir şey 15 saniyelik bir gecikme ayarlayın.

Im mutlu Ama on dillerde toplam sayfaları

Forum Görüntüleme: 2904
    Konuyu göster: 1817821

Toplam Endeksli URL'ler: 1823149
    Toplam İşlem Süresi: 1,682.58 saniye

Kıdemli Üye

Site haritası 2.6 ile çalışan bu kod mı? Teşekkür ederiz.

Kıdemli Üye

Yılan 2.6 jeneratörü nereye Site haritası buldunuz? I 2.5 var ve o çalışır.

Kıdemli Üye

Kodu değişti bu yana, o doesnt düzgün çalışmayabilir.

Numaraları ekleyin Yüklü.

Forum Görüntüleme: 327
    Konuyu göster: 886.054
    Mesaj göster:
    Üye Profilleri:
    Anket Sonuçları:
    Blog Yazıları:
    Blog Etiketler:
    Albüm URL'ler:
    Sosyal Gruplar URL'ler:
    Tag URL'ler:
    Arşiv: 169