Michał i am sorry i (ne önce, sonra ya da yer) çok forumdisplay gibi diğer sayfalar eklemek için nereye gittiğini biliyor musunuz, bu kodu yalnızca sitemap showthread sayfalarında diğer dillerde ekleyerek fark, arşiv ve diğerleri?
bu 2 sayfa, en azından çok site haritası, entegrasyon forumdisplay ve arşiv sayfaları da dahil olmak üzere, konu listeleri indeksleme google kolaylaştırmak için en önemli, çünkü
Last edited by basketmen; 02-10-10 at 22:46.
Bu noktada en önemli olarak kabul iplik sayfaları, sadece entegre etmek için kod test ettik. Unutmayın ki Google endeksi tüm sayfalarınızı zaten (tüm site haritası entegrasyonu yapılmış olmasa bile), robotlar sayfalarda tüm bağlantıları tarar ve size tercüme sayfaları bağlantılar bayrakları dahil çünkü. Tabii ki site haritası içine bağlantılar da dahil olmak üzere indeksleme daha hızlı yapabilirsiniz. Konuları hızlı değişiklikler, böylece daha hızlı taramasını yararlı olabilir - Bu konuları bağlantılar entegrasyon yayınladı.
Sitemap dosyasında ilk yazılan kod eklediğinizde, site haritası oluşturma sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum
3.8.1 forumu BB 3.3.6 ve vbseo 3.5.2 KoşuÖlümcül hata: hat 47 / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text ()
vBET gerekli dosyasına ekler init_startup kanca:
Nedense sizin durumunuzda dahil olmadığı gibi görünüyor. Böyle bir durumda lütfen sadece çizgi koymak reqiure_once Site Haritası Oluşturucu değiştirilen dosyasında. VBET ek kod önce koydum. Bu yüzden değişiklikleri önce dosyanın bir kopyasını almak akıllıca lütfen o was değil Not - test.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Şapka Michael Cheers, benim daha fazla insan hatası
Ben hata googled ve bunun üzerinden ayarlara baktım biraz bulundu.
Ben VBSEO_URI bağlantı türü hiç değişmedi
Içeren bir açılır menü seçenekleri, benim gibi salak göz ardı edeceğini yaptıysanız
Geçmiş tecrübeler sayesinde, site haritası sayfaları arasında güzel bir gecikme var, site haritası nesil zamanını ayarlamak için biliyorum. Mayınlar bir şey 15 saniyelik bir gecikme ayarlayın.
Im mutlu Ama on dillerde toplam sayfaları
Forum Görüntüleme: 2904
Konuyu göster: 1817821
Toplam Endeksli URL'ler: 1823149
Toplam İşlem Süresi: 1,682.58 saniye
Site haritası 2.6 ile çalışan bu kod mı? Teşekkür ederiz.
Yılan 2.6 jeneratörü nereye Site haritası buldunuz? I 2.5 var ve o çalışır.
Kodu değişti bu yana, o doesnt düzgün çalışmayabilir.
Numaraları ekleyin Yüklü.
Forum Görüntüleme: 327
Konuyu göster: 886.054
Mesaj göster:
Üye Profilleri:
Anket Sonuçları:
Blog Yazıları:
Blog Etiketler:
Albüm URL'ler:
Sosyal Gruplar URL'ler:
Tag URL'ler:
Arşiv: 169