Sitemap dosyasında ilk yazılan kod eklediğinizde, site haritası oluşturma sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum
Ölümcül hata: hat 47 / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text ()
Aşağıdaki talimatları konuları tercüme sayfaları için site haritası bağlantılar eklemek için izin olacağını lütfen unutmayınız. Çünkü performans nedenle bu bağlantılar tercüme edilebilir olmayacaktır sadece eklenen dil kodu olacak. 301 yönlendirme alacak Google zaten gerçek sayfa bulacaksınız. En iyi yaklaşım olduğuna dikkat edin - Google, bir yeniden yönlendirme site haritası final bağlantıları olduğu tercih, ama zorlayarak çeviri, tüm dillerde aynı anda binlerce bağlantılar sunucu öldürebilir ya da saldırı olarak Google tarafından tehdidinde bulundu (eğer bağlantılar değil. önbelleğe alınmış henüz).
btw daha iyi bir bağlantı eklendi dil kodu ile sadece orijinal site haritası zaten çevrilmiş bağlantılar,
eğer sorun nedeniyle olabilir öldürmek sunucusu kaynak, belki olabilir üstesinden ayarları = TR --> BB --> BB Site Haritası Ayarları --> Gecikme idamından Sonra Her bir site Haritası Dosyası, biz set için 30, 60 saniye veya daha çok sunucu işleyebilir. Ve Site Haritası Dosyalarının Max URLs 5000 gibi bir sayı haritası başına düşürmek için ayarlayabilirsiniz
düşünün lütfen, ben sadece google, zaten tercüme bağlantılar sadece az endeksli eklendi dil kodu ile orijinal bir bağlantı olsun
btw daha iyi bir bağlantı eklendi dil kodu ile sadece orijinal site haritası zaten çevrilmiş bağlantılar,
eğer sorun nedeniyle olabilir öldürmek sunucusu kaynak, belki olabilir üstesinden ayarları = TR --> BB --> BB Site Haritası Ayarları --> Gecikme idamından Sonra Her bir site Haritası Dosyası, biz set için 30, 60 saniye veya daha çok sunucu işleyebilir. Ve Site Haritası Dosyalarının Max URLs 5000 gibi bir sayı haritası başına düşürmek için ayarlayabilirsiniz
düşünün lütfen, ben sadece google, zaten tercüme bağlantılar sadece az endeksli eklendi dil kodu ile orijinal bir bağlantı olsun
Biz tamamen zaten sitemap URL'leri çevirdik iyi olduğunu kabul etmiş sayılırsınız. Yine de biz zaten niye bir sebebi var performans -. 52 kez şu an üretim konuları için daha fazla bağlantılar, büyük forumlar için zaman çok tüketebilir. Tercüme aynı zamanda tüm bu gerçekten zaman alıcı ve veritabanı sorguları çok yaratacaktır. Şu anda biz nasıl BB geliştirmek için planları çok şey var. Bu sorun acil değil çünkü, düşük bir önceliğe sahiptir. Hala biz akılda tutmak.
Kodu değişti bu yana, o doesnt düzgün çalışmayabilir.
Numaraları ekleyin Yüklü.
Forum Görüntüleme: 327
Konuyu göster: 886.054
Mesaj göster:
Üye Profilleri:
Anket Sonuçları:
Blog Yazıları:
Blog Etiketler:
Albüm URL'ler:
Sosyal Gruplar URL'ler:
Tag URL'ler:
Arşiv: 169
Herhangi bir konu bağlantılar oluşturur mu? Bağlantıları ve site haritası nesil alır şey varsa uzun tamamlamak için yeterli zaman olabilir. Yeniden tetikler kontrol edin devam ediyor. Eğer cevabınız evet ise ve 2 veya daha fazla istek tamamlayacak, daha sonra değerlendirme için daha fazla zaman vermek için düşünmelisiniz.
Aksi takdirde kod değişiklikleri uygun olduğundan emin olun.