Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Satın almadan önce

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Junior Member

Default Satın almadan önce

Merhaba orada,
    2.3.1 benim test forumu ve i increadable sonuçları trafiği arttırma var: Sürüm denedi sonra
    1.000 az 20 dayes yaklaşık 10.000 'i kurulumu ile tam sürümünü satın alınmasına karar verilmiştir.
    PHP Code:
    forum.krwetatnt.net 
    Allthough test forumu abot 250 MB ama benim sunucu birçok probloplems yapmak, 4 GB'den fazla benim forum hakkında.

PHP Code:
    krwetatnt.net/vb 
    böylece, bu sunucuya taşımak için yaşıyorum
    2x Xeon 5335 8x2.00GHz *** RAM

Bu bir

Intel Dual Quad Core E5620
    24GB DDR3 RAM (Üç Kanallı Bellek)
    300 GB x 2 SAS 15,000 RPM

Ve benim ilk soru bu yeterli değil?

Ben bu forumu izle
    PHP Code:
    freshwap.net/forums 
    nasıl, bu yüzden her dil için 90.000 endeksli url - i 40.000 arasında bulmak
    büyük benim veritabanı olacak?

Blog çevirmek mi?

VBSEO lisanslı ancak henüz v 3.5, recomindation nedir uppgrade değil?

Daha önce veri merkezi sormak hizmet için herhangi bir özel ayarlar var mı?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Lütfen BB ki ticari versiyonu notu (optimize edilmiş algoritmalar, önbellek, resimler ...). ücretsiz bir daha hızlıdır Yani, zaten ücretsiz bir kullanıyorsanız, daha sonra sunucu kaynaklarını emin ücretli biri için yeterli olacaktır.

BB vB4 bloglar destekler. VB3 halinde.Powered blog var artık desteklemediği için tam dilli bir toplum destek edemiyoruz 8 (Ayrıntılar için buraya bakınız) - O kadar emin farklı dillerde yazılı vB3.8 blog desteklenmemektedir. Emin değilim çeviri orada çalışan, ancak gerektiği varsayalım - Eğer (link) kullanıcıları sormak.

VBSEO 3.5 'e güncellemek için önerilir. Biz yönlendirme döngü sorunu BB 3.3.4 ve vBSEO 3.3.2 altında olduğunu doğruladı 3.5 vBSEO güncellemeden sonra kendisi çözer

Başka bir sorunuz varsa sadece isteyin. Biz size memnuniyetle yardımcı olacaktır

Yasak

hi BB, adsense kapalı ve ticari versiyonu benim kendi textads kullanmak olabilir, kötü, önümüzdeki birkaç hafta satın.
    teşekkürler

Quote Nickli Üyeden nic333 View Post
    hi BB, adsense kapalı ve ticari versiyonu benim kendi textads kullanmak olabilir, kötü, önümüzdeki birkaç hafta satın.
    teşekkürler
    AdSense BB kapsamı dışında açık ya da var mı bu size kalmış. Ayrıca normal sayfaları açık ve tercüme sayfaları için başka bir şey koymak olabilir - bu şablon reklam içeren basit bir değişiklik gerektirecektir.

Yasak

hi BB, bayraklar demo gibi başlık koymak, artı açılır menüsünden olabilir

Quote Nickli Üyeden nic333 View Post
    hi BB, bayraklar demo gibi başlık koymak, artı açılır menüsünden olabilir
    Evet. Satır menü ve bayraklar açılır koymak için ayrı seçenek var. Peki, bizim forum gördüğünüz yapılandırma - (- vBulletin için uygun yapılan standart şablon ve standart şablon kancalar var şablonları için) herhangi bir değişiklik yapmak gerekir.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •