Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 10 , 43

Konu: BB 3.3.4 çıktı

Dişli Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Çoğunlukla ortak insanlar (süper yüksek Page Rank varsa daha hızlı olabilir evet Google gibi zaman tepki verir) 2-3 ay önce robots.txt değişiklik yaptığınız unutuyordum. Ayrıca bazen insanlar Google arama sonuçlarına ilişkin endeksli sayfaları sadece yaklaştırılır sayısı değil, gerçek bir gösterilir. Yani daha iyi bir yaklaşım değişebilir ve bu sayfaların herhangi bir dizin kaldırıldı anlamına gelmez. Ayrıca - Google çok büyük ve zaman zaman, güncelleştirilmiş çoğaltılır ve böylece veritabanları çok şey var - bu sadece Google veritabanına algoritmaları etkisi olabilir. Ayrıca Google indeksleme algoritmaları değişen ve bazıları artık zaten endekslenmiş sayfaların çoğaltılması içerik (yani çoğu üye sayfaları aynı% 99) olarak kabul ve indeksler kaldırılır olduğunu mümkündür yani.

Webmaster araçları hataları çok sayıda görmüyorum sürece Google çalışır sadece nasıl olduğunu varsayabiliriz. Ama hatalar görürseniz, o zaman sizin tarafınızda olduğundan ve daha sonra tepki vermelidirler.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Turkish
    Translated text
    Bir hafta google pek değişmemiştir ve hatta yukarı ve aşağı çok küçük değil, 145000 sayı (hafta sayısı önce orada) üzerinden ulaşabilirsiniz olan sitemde sayı geçti. 2 gün önce de 145.000 etti. Ve bugün 143.000 olan. Ben yapılandırmak veya 6 ay sonra robots.txt dosyasını değişmedi. aşağıdaki gibi ve benim robots.txt dosyasını oluşturdum:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    Güncellenen endeksi site haritası durum başarılı olduğu bildirilmiştir, ancak URL'ler teslim artış Web dizininde URL'leri Bu mesafe gün azalır. Bana ne oldu bilmiyorum, neden bana yardımcı olabilir misiniz? Ben nereden bilmiyorum neden. Ben kılavuz olarak vBSEO Sitemap Generator yapılandırma olmayan bir ay ama BB 2.10 hakkında kullanırsınız burada) Ama Ticari sürümü 3.3.3 geçiş zaman ilgi ve site haritası için manuel yapılandırma dosyası okuyun. Başlangıçta 3.3.3 I endeksi Google sürekli artış konusunda çok heyecanlı bulundu. 3.3.4 yükseltme böyle dışarı edilir beri. Neden yine bilmiyorum? Size yardımcı umuyoruz. Google Web Yöneticisi araçlarını sitemin çıkış süresi raporlama sadece 19 hata
    Original text
    Last edited by haiduongbk; 02-07-10 at 01:51.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •