חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 43

אשכול: vBET 3.3.4 שוחרר

תצוגת רצף תגובות

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    נפוץ בעיקר היא שאנשים שכחו שהם עשו שינויים בקובץ robots.txt 2-3 חודשים קודם לכן (כן גוגל מגיבה בזמן כזה - זה יכול להיות מהיר יותר אם יש לך עמוד סופר דרגה גבוהה). כמו כן, לפעמים אנשים מסתכלים על תוצאות החיפוש של גוגל - היכן מוצגת רק מספר מקורב של דפים באינדקס, לא את האמיתי. אז קירוב יכול לשנות את זה טוב יותר, זה לא אומר שכל הדפים שלך הוסר מהאינדקס. כמו כן - גוגל הוא עצום ויש להם הרבה מסדי נתונים אשר מעת לעת מעודכנים, משוכפל וכן הלאה - זו יכולה להיות השפעה רק של עבודה אלגוריתמים גוגל באתר. כמו כן גוגל משנה אלגוריתמים של מפתוח זה כלומר יתכן כי חלק הדפים באינדקס שלך כבר נחשבים כיום כמו שכפול של תוכן (כלומר דפים חבר ביותר הם 99% זהה) להסיר אינדקסים.

כל עוד אתה לא רואה מספר גדול של שגיאות ב-Webmaster Tools שלך, אתה יכול להניח שזה בדיוק איך גוגל עובד. אבל אם אתה רואה שגיאות - אז הוא בצד שלך אז אתה צריך להגיב.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Hebrew
    Translated text
    שבוע עבר את מספר באתר שלי google כמעט לא השתנה ואפילו קטן מאוד למעלה ולמטה אך לא הצליח להגיע למספר 145 000 (לפני מספר שבועות שם). 2 ימים לפני זה כל הזמן 145.000. והיום הוא 143000. אני לא להגדיר או לשנות את קובץ robots.txt לאחר 6 חודשים. ואת קובץ robots.txt שלי מוגדר כדלקמן:
    User-agent: Mediapartners-Google *
    Disallow:
    מפת האתר מעודכן מעמד המדד כפי שדווח מוצלח, אבל כתובות שהוגשו הגידול היה כתובות אינטרנט באינדקס מרחק זה הוא מופחת על ידי יום. אני לא יודע מה קרה לי, אתה יכול לעזור לי למה? כי אני לא יודע מאיפה. הייתי משתמש בערך חודש אבל vBET 2.10 לא הייתי vBSEO תצורה יוצר Sitemap כמדריך שלך כאן) אבל כשאני לעבור גרסה 3.3.3 מסחרי הייתי מעוניין לקרוא את הקובץ config ידני Sitemap. בתחילה עם 3.3.3 מצאתי מאוד נרגשים להגדיל את מתמדת של גוגל במדד. מאז שדרוג ל 3.3.4 יהיה ככה. אני לא יודע למה שוב? אני מקווה לעזור. רק 19 טעויות בדיווח זמן מתוך האתר שלי ב-Google Webmaster Tools
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי haiduongbk; 02-07-10 ב 01:51.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •