Merhaba, ben BB ile yeni ve i bir programlama forum var .. ve bütün konuları <code> </ code> var ve ben bu tercüme atlamak istiyorum ..
Herhangi bir fikir?
Forum: www nokta programmershere nokta com
Merhaba, ben BB ile yeni ve i bir programlama forum var .. ve bütün konuları <code> </ code> var ve ben bu tercüme atlamak istiyorum ..
Herhangi bir fikir?
Forum: www nokta programmershere nokta com
Sorun üretmek değil, belki forumda daha eski bir sürümü var. Lütfen vBulletin tam sürümü ne beni, yazma ve forum gibi vB sürümü yeniden deneyeceğim.
Bu sorun büyük olasılıkla bir eklenti (- tranlated değil alanı - Çeviri olmadan alan tanımlamak için BB yorum NTA kullanır) yorum kaldırılması suretiyle neden olur.
Bu eklenti (Yorum kaldırma) kapatmak için deneyin.
Lütfen diğer mods ile bir çatışma bulmaya. Bunu yapmak için, diğer mods devre dışı bırakmak ve sadece BB bırakın. hata oluşmaz ise, çatışma olduğu sırayla daha fazla mods geçmek.
Eklendi:
BB KODU, PHP ve HTML BBCode'lar çeviri atlama destekler dikkat ediniz. Html yorum BB nos (biz değil diyoruz tercüme varsayalım çıkış parçaları işaretleri Çünkü forumda değilse, o zaman büyük bir olasılıkla, yasaktır html yorum (daha önce açıklandığı gibi), ceaning döndü Çeviri Alanı - NTA).
Last edited by vBET; 18-06-10 at 10:15.
Teşekkür kamilkurczac, ama onun değil bir sorun ..
i <code> etiketlerinin içinde HTML içeriği tercüme ATLA istiyorum
Örnek:
Şimdi: <? Function {echo $ modüle;} modüle> <code> </ code>
Şimdi: BB, tüm dillerde tercüme .. i tercüme, ingilizce tutmak istiyorum
Anlıyor musunuz?
i BB <code> </ code> etiketleri içinde yer alan tüm metin ATLA yapmak istiyorum!
Merhaba. Karışıklık için özür dilerim. vBulletin destekler kod bbcode ve html hakkında yazılı kod etiket - Bu yanlış anlaşılma kaynağıdır.
Eğer kullanıyorsanız kod şablonlar html etiketi, daha sonra bu şablonları düzenlemek ve bütün koyun lütfen kod tercüme değil alanın içeriği içinde arasına koymak <- vBET_SNTA -> ve <- vBET_ENTA ->
Eğer kullanıyorsanız kod Mesajları html etiketi, sonra lütfen bu mesajların düzenleme ve değişiklik kod html etiketi içine kod bbcode.
Lütfen bu sorunu çözer söylemek.
Last edited by vBET; 19-06-10 at 00:29.
benim forumda bir göz atın
Burada Programcılar
<code> ile 220.000 mesaj var, nasıl hepsini düzenleyebilir?
başka bir çözüm var mı?
burada örneğe bakın
programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html
Bu andan BB anda bu destek, ama biz yok. Ben istekleri özelliği sayesinde hareket ediyorum.
kod önce html etiketi. Çünkü performans yapılandırılabilir yapılmış olacak. Bu içeriği korumak seçeneği açmak için mümkün olacak kod html etiketi çeviri karşı. Sonraki sürümünde dahil olacak Çünkü karmaşıklığı (html etiketleri için sadece aynı şeyi yapıyoruz komut dosyası ve stil
Bitti - sonraki sürümünde dahil olacak
Çok teşekkürler!