Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Yeni kayıtlı kullanıcı selamı tercüme

Hibrit Görünümü

Önceki Yazı Previous Post   Next Post Sonraki Yazı
    Üye

Default Yeni kayıtlı kullanıcı selamı tercüme

Admincp, e-posta tebrik başlık ve tebrik vücut için iki ayar vardır. Metin her iki alanda da girdi ve bir dil alıcının kullanıcı profilinde belirtilen dil e-posta iletim zamanında tercüme edilebilir, çok yararlı olacaktır.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Kabul edildi. Genel olarak, e-postalar vBulletin gönderdiği çeviri destek istiyorum. Aynı zamanda bu büyük öncelik koymayın. Bu yüzden kesin olarak bu konuda çalışmak ve biz hala daha önce yapılması gereken başka şeyler var. Sabırlı olmak Yani lütfen

Üye

Ben özellik isteğinde öncelikleri korumak gerekir ve ben sizin kararınıza saygı anlıyoruz. Ancak, ben sadece bunlar yeterli cesareti olsun, nerede olurlarsa kayıtlı kullanıcılar olmak için bu, dünyanın her yerinden gelen konuklar için BB en harika çeviri tüm harika bir söz, o biraz üzgün olduğunu olduğunu söyleyerek biraz daha aciliyet eklemek için gibi. tamamen İngilizce olarak uzun bir karşılama e-posta, web siteme durumunda, selamladı.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

İyi nokta. Uygulamak yanında yeni işlevsellik seçerken göz önünde tutmak

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •