sitemin ayrıntıları:
vbulletin 4.0.3 son
vbseo 3.5.0 öncesi sürümü
Apache 2.2.x
statik içerik sunmak için son nginx vekil
şimdiden teşekkürler
sitemin ayrıntıları:
vbulletin 4.0.3 son
vbseo 3.5.0 öncesi sürümü
Apache 2.2.x
statik içerik sunmak için son nginx vekil
şimdiden teşekkürler
i var, asla akla bazı değişiklikler benim sunucu yöneticilerine sunucusunda yapılan
Glad ele - zaten diğerleri için: Evet BB nginx (istemci forum teyit) ile birlikte çalışıyor. Sonraki sürümünde kuralları paketi uygulanacak. Şu an için (forum dizine kabul etmek gerekir) bu kullanabilirsiniz:
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
proxy olarak nginx için bu kural?
Bu nginx için kurallar vardır. Ben sadece proxy olarak kullanıyorsanız, bir fark var bilmiyorum. Yazdığı gibi, biz bu nginx Tamam çalışan olduğuna dair bir onay formu müşterilerimizin var. Bu kurallar ile herhangi bir sorun var mı?
ana web sunucusu olarak nginx için bu kuralları olduğunu düşünüyorum, biz i ağ geçidi zaman aşımı hatası almak için kullanılan tercüme çarptı, daha önce statik içerik sunmak için apache proxy olarak nginx, teknisyenler sabit
Kadar Tamam - karışıklık için üzgünüm ve siz o ele o büyük. Çözüm başkalarıyla paylaşabilir miyim?
lol "sabit olmuştur" sadece cevap yönetim şirketi tarafından ele alındı yana nginx zaman sorun beklemek oldu, üzgünüm i cant çok ifşa
Sorununuz için yeni konu açınız ve kuralları kullandın daha fazla detay verin.
Booth - Nginx ve Apache kullanıyorsunuz? Eğer Apache varsa kullanın çalıştın .Özet?
Ayrı konu onu açıklayınız - bu bir başka müşteri için sorun zaten çözüldü.
(şu anda çeviriler forum üzerinde çalışıyoruz - lütfen kırık sayfa için URL sağlamak görüyorum)