Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 10 od 10

Thread: Vsak od got vBET delo z Nginx kot proxy

Cool Vsak od got vBET delo z Nginx kot proxy

moje strani podrobnosti: -

vBulletin 4.0.3 najnovejše
    vbseo 3.5.0 pre javnost
    apache 2.2.x
    zadnje Nginx proxy služijo statično vsebino

hvala vnaprej

Ni važno, sem dobil to za delo, nekatere spremembe v strežniku, ki jih moj server administratorji

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Me veseli, da vas obravnavajo to - vseeno za druge: Da vBET je delo z Nginx (potrjeno na forumu stranko). V naslednjem pravila javnost se bo uporabljala v paketu. Za zdaj uporabljajo tiste (treba sprejeti v vaš forum imenik):
    Code:
    location /forums/ {

rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last;

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last;

if (!-e $request_filename) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

}

if ($request_filename ~ "\.php$" ) {
    rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last;
    }

je to pravilo za Nginx kot proxy?

To so pravila za Nginx. Ne vem, ali obstaja razlika, če ga uporabljate tako, kot proxy. Kot sem napisal smo dobili potrditev obliki enega od naših strank, da je v redu deluje na Nginx. Ali imate težave s temi pravili?

Mislim, da ta pravila so za Nginx kot glavni spletni strežnik, ki smo jih Nginx kot proxy na apache, da služi statično vsebino, prej, ko sem zadel prevod sem rabil, da bi dobili napako gateway timeout, so moji techs to določen

OK tako - žal za zmedo in velik, da ga obravnava. Lahko delite svoje rešitve z drugimi?

je bilo Nginx počakati čas izdaje, žal, jaz vekanje razkriti veliko, saj je bila preda družba za upravljanje, ki je pravkar odgovoril, "je bil določen" lol

Države

Text automatically translated from: Russian to: Slovenian
    Translated text
    Dober dan!

Imam Proof kot posredniški strežnik Apache ta pravila ne delujejo, se napaka 500.
    Original text

Prosimo, da odprete novo nit za vaše vprašanje in dal tam več podrobnosti o - katerih pravil ste uporabili?
    Uporabljate booth - Proof in Apache? Če imate Apache si poskusite uporabljati .htaccess?

Prosimo, opišite, v ločeno nit - to je druga stranka vprašanje, in to je že rešen.
    (v tem trenutku vidim, prevodi so delo dobro na vaš forum - prosimo, navedite tudi URL zdrobljen strani)

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •