moje strani podrobnosti: -
vBulletin 4.0.3 najnovejše
vbseo 3.5.0 pre javnost
apache 2.2.x
zadnje Nginx proxy služijo statično vsebino
hvala vnaprej
moje strani podrobnosti: -
vBulletin 4.0.3 najnovejše
vbseo 3.5.0 pre javnost
apache 2.2.x
zadnje Nginx proxy služijo statično vsebino
hvala vnaprej
Ni važno, sem dobil to za delo, nekatere spremembe v strežniku, ki jih moj server administratorji
Me veseli, da vas obravnavajo to - vseeno za druge: Da vBET je delo z Nginx (potrjeno na forumu stranko). V naslednjem pravila javnost se bo uporabljala v paketu. Za zdaj uporabljajo tiste (treba sprejeti v vaš forum imenik):
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
je to pravilo za Nginx kot proxy?
To so pravila za Nginx. Ne vem, ali obstaja razlika, če ga uporabljate tako, kot proxy. Kot sem napisal smo dobili potrditev obliki enega od naših strank, da je v redu deluje na Nginx. Ali imate težave s temi pravili?
Mislim, da ta pravila so za Nginx kot glavni spletni strežnik, ki smo jih Nginx kot proxy na apache, da služi statično vsebino, prej, ko sem zadel prevod sem rabil, da bi dobili napako gateway timeout, so moji techs to določen
OK tako - žal za zmedo in velik, da ga obravnava. Lahko delite svoje rešitve z drugimi?
je bilo Nginx počakati čas izdaje, žal, jaz vekanje razkriti veliko, saj je bila preda družba za upravljanje, ki je pravkar odgovoril, "je bil določen" lol
Prosimo, da odprete novo nit za vaše vprašanje in dal tam več podrobnosti o - katerih pravil ste uporabili?
Uporabljate booth - Proof in Apache? Če imate Apache si poskusite uporabljati .htaccess?
Prosimo, opišite, v ločeno nit - to je druga stranka vprašanje, in to je že rešen.
(v tem trenutku vidim, prevodi so delo dobro na vaš forum - prosimo, navedite tudi URL zdrobljen strani)