Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast
Sonuçlar 11 için 20 , 24

Konu: Pek çok sorun powered 5 yükleniyor

Yasak

Evet 5.1.9 BB BB test ettik. Bu, sunucu yapılandırma ile ilgili bir sorun olduğunu sanıyorum. Lütfen tekrar DSO kullanmayı deneyin. Eğer tamamladıktan sonra .Özet beyaz sayfalarda çeviri sağlayıcıları devre dışı bırakmayı deneyin göreceksiniz -AdminCP>bb->Çeviri Sağlayıcıları Durumu. Büyü etkin var mı?
    Last edited by Marcin Kalak; 01-10-15 at 18:52.

Junior Member

Çevirmen sağlayıcıları sadece google başından beri aktif oldu.
    büyü apache ile varsayılan olarak yüklenir
    beyaz karakterler hariç dso, bana hata Uyarısı veriyor: Cannot başlık bilgilerini değiştirmek - başlıklar zaten hat üzerinde .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php 223 gönderdi

Yasak

Benim son yazılan sonra DSO test ettiniz mi? Biraz BB dosyayı düzelttim ve eğer DSO çalışıp çalışmadığını görmek istiyorum. Bu uyarı ve beyaz sayfa daha kolay olmalı kimin sorunları olduğu bilinmektedir.
    Last edited by Marcin Kalak; 02-10-15 at 08:24.

Junior Member

ÇALIŞTI.

bir soru, görmezden gönderdiğin satırları bırakıyorum çocuğumun da tiyatroyu URL?
    kodlama tarayıcı doğru karakterleri görüntülemek için unicode ayarlanmış olması gerekiyor bir dil seçtiğimde de. Bir şekilde tarayıcı üzerinde kodlama seçmek için gerek kalmadan tercüme dil ekranı var mı?
    Last edited by rafail; 02-10-15 at 11:24.

Yasak

URL Kaldır göz ardı etmeyin. Bu eklerin ayrıştırılması değil sağlar. Eğer sunucu yapılandırmasını değiştirmek için beyaz bir sayfa görürseniz, beyaz sayfalar genellikle bir çeviri sağlayıcı bağlantısı ile ilgili sorunlar anlamına gelir.
    Zaten bakıyorum ve karakter kodlama sorunları testleri.
    Last edited by Marcin Kalak; 02-10-15 at 11:33.

Junior Member

Ayrıca tercüme sayfalarında görüntü attachemnts gösterilmez. ayrıca lütfen kontrol edin

Junior Member

Ben değişti Diller ve cümleler>Dil yöneticisi>ayarları Düzenle ve düzenlenen "HTML Character Set" "UTF-8" ve kodlama sorunu çözüldü.
    Tek sorun şimdi ekleri tercüme sayfalarında görüntülenmez.

Yasak

Ekleri sayfa tercüme değil sergilendiği, ve tercüme sayfasında görünmezler nerede böyle bir link gösterebilir mi?

Junior Member

Eki tablolar (=TR>/optimize tabloları tamir)onarımı yaparak eklerini düzelttim

Benim sonuç (kendi forumlarında bu eklenti yüklemek istediğiniz tüm vb5 kullanıcıları için):

Bu eklenti düzeltilmiştir bazı yükleme sorunları vardı "Marcin Kalak" Yardım (Çok Teşekkür ederim)

Powered 5.1.9 üzerine yüklemek için düzenlemek gerekir &;/ " çekirdek//config içerir.php" sonunda bu satırı ekleyerek:
    $ Config ['Misc'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    PHP işlemci olması " olmalıdır;DSO" , "CGI". Yani eğer varsa ve cgı " quot; " chage gerekir;DSO" server. Üzerinde WHM cpanel değiştirilebilir giderek "Hizmet yapılandırma>Yapılandırma PHP reklam Dizini" Ve seçin orada "PHP 5 Handler" "DSO"

.Debug üzerinde olmalıdır başlangıç bu satırları:
    RewriteEngine On
    Options FollowSymLinks

RewriteRule archive / index.php? / $ 2 & dil = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? dil = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 $ dil = $ 1 [L, QSA]
    Ve de son bu satırları:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Yönlendirilir =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|giriş|auth|ajax)
    (.*) Special ^ $ vbenterprisetranslator_front_controller.php mi?=$1 [L,QSA]yönlendirildi
    &Quot; = TR->BB- > Çeviri Seçenekler->URL" Yoksaymak için; eklemek gerekir:
    /filedata/
    /getir
    /image.php
    Ve gitmek " = TR>Diller ve cümleler>Dil yöneticisi>ayarları Düzenle" Düzenle "HTML Character Set" "UTF-8"

Ve eklenti Çevirmek BB Powered 5.1.9 üzerinde çalışacak
    27-12-15 EDİT: pek çok sorun, sayfaları bile çevrilmiş ve birçok db hata oluştu buldum biraz daha Çek sonra....
    Last edited by rafail; 27-12-15 at 14:47.

Yasak

Sana yardım ettiğim için çok mutluyum. Bir sonraki sürümde BB yapılandırma dosyasını değiştirmek için gerekli olacaktır.

Sayfa 2 , 3 FirstIlk 123 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •