Merhaba, bazı sorunları powered 5 yükleme var
Yüklenen dosyalar, = TR google apı anahtarı ve tüm gerekli ayarlar benim set var
Bu product-vbenterprisetranslator.xml almaya çalıştığımda hata aldım:
[ALINTI]
Ürün Alınıyor, Lütfen Bekleyin...
[:]
Uyarı: require_once (.../vbenterprisetranslator_functions_admin.php/): stream açılamadı: .../includes/adminfunctions_product.php içinde böyle bir dosya ya da dizin(881) : () eval'hat 2 d kod
Ölümcül hata: () require_once: gerekli açma Başarısız oldu '/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php=include_path (.:'/'usr/lib/://local/lib/usr php php') home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php /(881) : () eval'hat 2 d kod
[\] ALINTI
[\] ALINTI
benim için bu satırı ekledim ve+core " yani++config içerir.php&; decalre için " " [''] Çeşitli['admincpdir']"
[ALINTI]$config [''] Çeşitli [''] admincpdir= ''; [\] ALINTI = TR
powered 5.1.9 varsayılan bu hat yok.
Nasıl bu xml bulunmayan bir değişken için sorabilir miyim??
Neyse, sonra yüklü. BB ayarları gittim ve benim google apı anahtarı ve tüm gerekli ayarları eklendi.
Ben düzenlenmiş sonra .debug ve ekledi ilk bu hatları (do-not-upload+araçlar+-kurallar yönlendirme üzerinde sağlanan):
[ALINTI]RewriteEngine
Options FollowSymLinks
^\Special?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&; Dil=$1 amp [L]QSA
^\Special?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ dizin.php mi?dil=$1 [L,QSA]
^\Special?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)(.*)\?$ $2?dil=$1 [L,QSA]
[\] ALINTI
Hiç çalıştı mı, ben seçilen herhangi bir dil bayrak dil hala İngilizce idi
sonra geri kalanı üzerinde çizgiler ekledim .debug:
[ALINTI]RewriteCond %{QUERY_STRING} !=yönlendirildi
RewriteCond %{QUERY_STRING} !=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|giriş|auth|ajax)
(.*) Special ^ $ vbenterprisetranslator_front_controller.php mi?=$1 [L,QSA] [\] ALINTI yönlendirildi
Dil bayrak tıkladım çalıştı, forum dilini, AMA ekleri göstermiyordu ve = Tr oturum açma yapamadım görüntü.. o da değişti
= TR giriş yapmaya çalıştığım zaman bu hata var:
[ALINTI] Hiçbir girdi dosyası belirtilmedi. [\] ALINTI
EDİT 2-10-15:
Bu konu hakkında benim son yazılan powered 5.1.9 yükleme için yardım almak için lütfen okuyunuz