edit:
forumda yükleme çalışmıyor!
PHP | <? Php /****************** - Anonim - ZzhbFuTT - Pastebin.com
edit:
forumda yükleme çalışmıyor!
PHP | <? Php /****************** - Anonim - ZzhbFuTT - Pastebin.com
Last edited by wowglider.de; 20-06-10 at 14:35.
Bize orijinal site haritası jeneratör dosya verdi bu gerekmez.
Google sitemap generator dosyaları indirmek yapamıyorsanız, onları büyük bir olasılıkla yanlış olduğu anlamına gelir. Htaccess dosyası. Bizi doğrulamak için içeriğini veriniz. Sadece KOD bbcode sonrası yapıştırın ya da sadece sonrası yapıştırın.
Sitemap generator entegrasyon hakkında. İngilizce ve Google çeviriler anlayışı ile zorluklar her zaman mükemmel değildir anlıyorum. Değişen kodumuzu herhangi olmadan sadece nadas entegrasyon talimatları olun. Bu demektir tarif yer verdi yapıştırın kodu. Başka bir şey. Uygun bir yere kod vardı, ama bizim entegrasyon kodu değiştirildi. Herhangi bir değişiklik yapılmaz. Sadece uygun bir yerde entegrasyon kod koymak nereye koymak için tam olarak tarif var. Ayrıca dillerde diziden dil kodu kaldırmak için lütfen unutmayın.
Lütfen nadas talimatları ve biz bir adım sorun varsa lütfen anlamıyorum entegrasyon adım tam olarak söylemek tam size açıklayacağız
Bu durumda sizin sunucu üzerinde sizin için her şeyi biz de 30 $ ödeme entegrasyonu hizmet sunmak olduğunu lütfen unutmayınız. Fakat ... Bizim forum çevrimiçi destek ücretsiz ve sitemap generator entegrasyon:
1. Gerekli değildir
2. Gerçekten çok kolaydır - sadece baştan başlamak ve adım adım gitmek.
Bu yüzden, bu katkının kendiniz kolu ve sorulara cevaplar sunmak için teşvik ediyoruz. Entegrasyon talimatları kısmını anlamak yoksa lütfen gelin ve size anlatacağım
Entegrasyon kod koymak nerede anlamak istemiyor musun?
Yapıştırmak için hangi kod anlamak istemiyor musun?
Tam olarak yapıştırın ve entegrasyon kod herhangi bir değişiklik olmadığını anlamıyorlar mı?
Aslında senin sorunun nedeni ne olduğunu açıklayınız. Bu entegrasyon yapmak için ne tutar?
Eğer hala herhangi birine sahipseniz. Htaccess içerik ve sorular bekliyor
Last edited by vBET; 20-06-10 at 15:01.
Google, site haritaları indirmek sorun değil & CAN, sorun i "öğretici" okuduktan sonra anlamak gibi ben yaptım çünkü. Php düzenlemek için bilmiyorum.
ben sadece php çalışma ihtiyacı olan ve tüm iyi olacaktır.
Ben artık çalışmak var, ama bunu anlamak Yüklü yapmak için son adım ekstra iplik sayfaları eklemek alışkanlık, şimdi nasıl görüneceğini &
edit:
çünkü onun çok uzun da kod bir şey değildir: http://pastebin.com/bfrF78E7
Last edited by wowglider.de; 20-06-10 at 15:11.
Böylece Tamam. Şimdi ilk sayfaları için doğruladı 2 adımda tüm sayfalar için çalışma yapabilirsiniz:
1. Bu ek kod ekledi ve altında sadece 2 kod satırı koymak Kaldır - içinde yakın for döngü. Bu döngünün başında. Yani sadece bu hat ÖNCE manuel (döngü içinde kod ilk satırı ve daha önce kodu koyacağız) açıklanan:
2. Ilk bölümü ne zaman sonra bizim ek kod bu değişiklik:Code:$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
Bunun için:Code:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
Yani temelde sadece değiştirmek 1 için $ P - Sadece kılavuzda açıklananCode:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Lütfen biz size memnuniyetle yardımcı olacak hala tavsiyeye ihtiyacınız varsa, ayrıntılı bilgi için yardım ve talep etti onaylayın
Last edited by vBET; 20-06-10 at 17:13.
Ingilizce korkunç şeyler söylüyorlar ama anlamı başka. Ben diğer iş parçacığı bakarak bir çözüm bulundu, ancak Yardımınız için teşekkürler.
Belki ben başkaları yardımcı olabilir:
Ve başka bir şey, i Eklenti eklendi beri benim Sitemap Creator urllist.txt oluşturmak alışkanlık! -> Metin Biçimi Dosya urllist.txt (0.00KB)Code://additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Last edited by wowglider.de; 22-06-10 at 00:00.
Bu kodu tamam şimdi?
Kodunuz hala yanlış. Lütfen bunu düzeltmek ve hala txt formatı ile sorunu var yapmak onaylamak. Lütfen aşağıdaki düzeltilmiş kod bkz.
Code:for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { //additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Last edited by vBET; 22-06-10 at 22:27.
onun hala düzgün çalışmıyor:
bazen bu olur:
<url>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-pc% 5D-3.html </ loc>
<priority>1216154741</ Priority>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> günlük </ changefreq>
</ Url>
Burada kendiniz için görünebilir
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
vbseo_sitemap_functions heres:
PHP | <? Php /****************** - Anonim - 7U8a6kXp - Pastebin.com
resimler:
imageshack albüm - 2 resim
Last edited by wowglider.de; 23-06-10 at 14:16.