Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 13

Konu: URL zaman düzgün çalışmıyor başlık kesme işareti

Kıdemli Üye

Default URL zaman düzgün çalışmıyor başlık kesme işareti

Burada örneğe bakın: V'mail sorunları w/ V3 kilidi*********

Bayrak altındaki bağlantıları için gidiyoruz/********/t194603-v'

Sonra her şey ' kesilmiş

Kıdemli Üye

tamam, garip bir şey oluyor. Çünkü sözcük m otorola (boşluksuz) süzülür bu site, url yönlendiriliyorsunuz. Yeniden yönlendirme ' dönüşüyor %27. İle %27 url ince işlerin. Yerine ise %27 ile ' ne görürsünüz bahsediyorum. Aynı durum değil bu forum, tahmin ediyorum çünkü vbSEO URL ayarları değildir sağlayan özel karakterler.

Yasak

vBSEO kesilmiş olmalı ya da özel karakterler yerine. Ben bulamadım sitenizde bir link ile özel karakterler. Yapmak vBSEO bir yere konmazsa özel karakterler bağlantı?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Marcin Kalak View Post
    vBSEO kesilmiş olmalı ya da özel karakterler yerine. Ben bulamadım sitenizde bir link ile özel karakterler. Yapmak vBSEO bir yere konmazsa özel karakterler bağlantı?
    Hayır, bu özel karakterler yerine değil. Biliyor musunuz nasıl bir şeyler koymak için öyle oluyor?

Yasak

No. Biz yapılandırmasına destek bb değil, vBSEO.

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Marcin Kalak View Post
    No. Biz yapılandırmasına destek bb değil, vBSEO.
    Evet, biliyorum, ama bu ayarı vbSEO bb neden başarısız belirli durumda

Yasak

İle bağlantıları vardır ' sitede görünecektir? Yok sorun neden girmeniz gerekmektedir ' elle?
    Sen-ebilmek denemek için bir kural ekle -AdminCP>vBSEO->Denetim Masası->Genel dow games->Karakter Değiştirme.

Kıdemli Üye

Karakter değiştirme sürece çalışmaz Kaldır/Değiştir ingilizce olmayan karakterler Url'ler açıktır. Eğer kullanıma açılırsa, o zaman doğal olarak ingilizce olmayan karakterleri sonra kaldırılır veya değiştirilir

Yasak

Denediniz bir kural eklemek için Define Özel Karakter Değiştirmeleri içinde -AdminCP>vBSEO->Denetim Masası->Genel dow games->Karakter Değiştirme?

İle bağlantıları vardır ' sitede görünecektir? Yok sorun neden girmeniz gerekir ' elle?

Kıdemli Üye

evet bu kural ekledim: '''=>" ama hiçbir etkisi yoktur. Ben de denedim değişen "Devre dışı bırakın "urlencoding" URLs mi ?" ama bu düzgün çalışmıyor.

Tek nedeni fark ettim bunun nedeni Google almak gibi kodlanmış URL değiştirin ve karakter kodlamasını. Yukarıdaki örnekte %27 değiştirilir ' ve sonra Google indeksler ile farklı dillerde ' URL. Ancak bu durumda URL ediliyor kullanılmıştır. Eğer değişim %27 ' elle değil yönlendirmek için %27.

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •