ببینید مثلا در اینجا وارد کنید: پنجم که مشکلات پست w/v3 قفل در ٩
اين پرچم در پيوند با ساير تارنماها پایین می رود تا / فنعم /t194603-پنجم.
همه چيز پس از قطع بودن است.
ببینید مثلا در اینجا وارد کنید: پنجم که مشکلات پست w/v3 قفل در ٩
اين پرچم در پيوند با ساير تارنماها پایین می رود تا / فنعم /t194603-پنجم.
همه چيز پس از قطع بودن است.
بسیار خب، چیزی عجیب است که این اتفاق افتاده است. از آنجا كه كلمه m otorola (بدون فاصله) فیلتر شده است بر روی اين سايت، url بودن ناچارا شکايت مستقيمی است. در redirection در نقطه عطف است به %27. با %27 در url چیزهای خوب كار مى كنند. اگر شما جاي %27 با ' خواهید دید که چه من با اشاره به. در عين حال نمی افتاد.در اين ميزگرد، من حدس میزنم چون url برای تنظیمات vbseo جلوگیری می کند نویسه های ویژه.
vbseo بايد قطع نویسه های ویژه یا آن را تعویض کنید. من يك لينك به سايت شما با نویسه های ویژه. vbseo انجام نمی نویسه های ویژه در جاي خود را به جای لینک؟
شماره ما حمايت از پیکربندی vbet vbseo، نه.
از ارتباط با ' در اين سايت ظاهر خواهد شد؟ آیا این مساله باعث می شود که شما باید وارد ' به صورت دستی انجام دهید؟
شما می توانید سعی کنید به قاعده ای را وارد کنید در admincp- >vbseo- >کنترل پانل ها- >ژنرال setings- >شخصيت قابل تعویض.
شخصيت قابل تعویض کار نمی کند مگر اینکه حذف/جاي غير انگليسي زبان شخصيت ها در می تواند urlهای مشکل دار است. اگر اين است تبديل شده كه در آن زمان طبعاً غير انگليسي شخصيتها بعد رفع شود/ جاي خود را به
آیا تا بحال برای اضافه کردن یک قانون به تعريف عرف شخصيت شما را عوض کردم به admincp- >vbseo- >کنترل پانل ها- >ژنرال setings- >شخصيت قابل تعویض؟
پيوند با ساير تارنماها هستند ' ظاهر خواهد شد با اين سايت چيست؟ آیا این مساله باعث می شود شما باید به صورت دستی وارد کنید '؟
بله، من افزود که اين قانون: ' & # 039 ; ' = >' اما آن تاثيرى نداشته است. من هم سعی کردم تغییر 'غیرفعال کردن 'urlencoding' در می تواند urlهای مشکل دار ؟ ' اما اين كار درست نيست.
تنها دلیلی که من متوجه شدم اين است چون گوگل که به encoded آدرس کامل و تغيير تنها وتنها به شخصيت. در اين مثال بالاتر از %27 عوض شده است' و سپس گوگل به زبان هاي مختلف با اين آزارها ' در url. اما در اين مورد اين آدرس کامل در حال حاضر قطع اتصال. اگر شما به صورت دستی انجام دهید - تغییر %27 تا %27 به redirect نمى كند.