Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Geçiş için vbSEO dbSEO

Junior Member

Default Geçiş için vbSEO dbSEO

Modifiye ile engelli:

Uyarı: Atama dönüş değeri yeni başvuru deprecated ..../includes/init.php(351) : eval()'d code on line 139
    Çerezleri eklemek için, Headerin zaten gönderildi.
    Dosya: /var/www/site.com/forum/includes/class_core.php
    Satır: 5755

Modifiye ile etkin/arka:

Uyarı: Atama dönüş değeri yeni başvuru deprecated ..../includes/init.php(351) : eval()'d code on line 139

Uyarı: Yalnızca değişkenler tarafından atanmalıdır başvuru ..../includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851

Çalışan nginx, ben çok denedim:

(kalmadan ;
    rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 son

rewrite ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|ab||bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|tr|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|selam|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|tr|ur|vi|cy|yi)/$ /vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&yeniden yönlendirilen=/forums/ son;
    rewrite ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|ab||bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|tr|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|selam|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|tr|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&yeniden yönlendirilen=/forums/$son 2;

Öyle görünüyor geçmem lazım yeniden yazar için dbSEO ve bb, nasıl yaparım bunu?

Ben zaten benzer kurallar:

{if (!-e $ REQUEST_FILENAME)
    ^ / forums son /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php yeniden;
    }

}

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ php $") {
    ^ / forums son /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php yeniden;
    }

ama işaret dbseo geçen;

Geçerli nginx config:

location /forum/ {

try_files $uri $uri/ /forum/dbseo.php?$args;

yeniden yazmak
    ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|ab||bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|tr|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|selam|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&yeniden yönlendirilen=/forums/ son;
    yeniden yazmak
    ^/forums/(af|sq|ar|hy|az|ab||bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|tr|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|selam|hu|is|id|ga|it|ja|ko$
    /vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&yeniden yönlendirilen=/forums/$son 2;

if ($request_urı ~* ^/forum/mobiquo) {
    break;
    }

eğer (-f $request_fılename) {
    expires 30d;
    break;
    }

if ($ REQUEST_FILENAME ~ "\\ php $") {
    rewrite ^(/forum/.*)$ /forum/dbseo.php son olarak;
    }

{if (!-e $ REQUEST_FILENAME)
    rewrite ^/forum/(.*)$ /forum/dbseo.php son olarak;
    }

}
    }

Lütfen yardım yardım

Yasak

Deneyin ekranı kapatmak uyarılar vB (daha fazla bilgi).

Junior Member

Üzgünüm ama bu bir çözüm gibi görünmüyor bana. Bu uyarıları değerli bilgiler sağlayabilir diğer alanlarda. Yardım eder misiniz bu uyumluluk düzeltme mi?

Yasak

Değiştirdik kodu ve sonraki sürümde kod değil bizim neden bir uyarı in en son sürümünü vB. Bu değişim onları yapmak çok hızlı düzeltme. Uyarılar sonuçlarını etkilemez. Linkini verdiğim, resmi çözüm vB değil görüntülemek için bir uyarı. Sorunu bir uyarı endişeleri tüm eklentileri son vB.
    bb anda vBSEO destekler ve dostu url. Biz şu anda desteklemez dbSEO. Değiştirebilirsiniz kuralları, garanti edemeyiz ama dbSEO yapmayacağım yönlendirmeleri veya diğer sürprizler - bb entegre edilmemiştir ile test ve dbSEO.
    Ben size tavsiye ücretsiz, katıştırılmış bir dostu url vB.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •