Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 19 , 19

Konu: VBSEO en son sürümü ile entegrasyon sonra çalışmayan taze Install

Yasak

Ben yönlendirmeleri sorun görmüyorum. Bana hareketli verdiğiniz Linkler http://mymodeltalk.com/Jobs/de/model-castings-Acting-Auditions-Texas/1157232-Female-model-21-for-GPA-Golf-Tournament.html.
    Eğer siz test giriş vardır?
    Bir yanlış yönlendirme örnek veriniz.

Yasak

Sorunu kabul yanıt - gitti. Aksi takdirde buraya yazınız.

Üye
    Yer
    Atlanta

Quote Nickli Üyeden Marcin Kalak View Post
    Evet ben hala sorun yaşıyorum ve -cekti gerçekten appreaciate kendinizi bir göz sürebilir eğer. Ben sonra ben tatilden döndü ve sitenizin aşağı cevap çalıştım. Ne zaman ben bir dil seçin ve bir mesaj içine incelemek için söz konusu yazı hiçbir şey yeniden yönlendirir. Örneğin: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/models/1162426-a.html yönlendirir http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Ayrıca forum simgeleri gösterme ama temel href doğru şekilde ayarlanır. Ben kurulum dört kez boşuna yaptık ve bu dört aydır çözmeye çalışıyorlar. Ben gerçekten senin desteğinden yardım kazanılmış değil. Kötü... Google sıralamamı kötü bağlantılar ve yönlendirmeler arama sonuçları listesinde düşüyorsa.

HİÇ MUTLU DEĞİL. Bir gerçek teknik destek hizmeti yükleme kendileri için ve site kontrol etmek isteyeyim gibi görünüyor.

Yasak

Ben sorunu görmek ve bir düzeltme üzerinde çalışıyor.
    Last edited by Marcin Kalak; 23-05-13 at 22:01.

Üye
    Yer
    Atlanta

Teşekkür ederiz. Teşekkür öylesine çok. İnan bana bu benim ile başa çıkmak sinir bozucu bir konudur.
    Ben apprecia yapmak te çabaları.

Yasak

Yük, çünkü eklentisi ile bir çatışma var BB global_complete kanca.
    Ben de değiştirerek bu çakışmayı kontrol = Tr->Plugin & Ürünler>Yöneticisi>BB Kurumsal Çevirmen global_complete Eklentisi yürütme sırasında 1 ve bu kanca için çalışmaya başladı. Kanca büyük yürütme sırasına göre çalışma su kuyusu var olmak, ama sonra başka bir eklenti ile bir çatışma olması, çünkü gerekir.
    Diğer eklentileri kadar devre dışı bırakmak deneyin BB global_complete kanca düzgün çalışacaktır (bunu denetlemek için açmak AdminCP- > BB- > Çeviri Seçenekleri- > Çeviri tepki süresi bkz: sayfa Eğer yılında görüntülenir Çeviri tepki süresi). Devre dışı eklentileri gitmek AdminCP -> Eklentiler ve ürünleri > ürün yönetme ve Seç uygun eklenti devre dışı bırakın.
    Eklentisi sorun yapar tanımladığınızda biz çatışma çözümünde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Üye
    Yer
    Atlanta

Yapacak, zaten tespit uyumsuz eklentileri bir listesi var mı? Sadece merak.

Yasak

Biz entegrasyon eklentileri sorunları çözmeye çalışmak, çünkü biz, uyumlu eklentileri listesi yok. Bazı örnekler gibi çözümleri sunmaktadır: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Yasak

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •