Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 2 , 2

Konu: Önerilen hosting

Yasak

Default Önerilen hosting

BB satın almadan önce emin olmak için bu hosting şirketi ile herhangi bir sorun değil istiyorum. Benim bilet talep edildiği takdirde önde gelen vBulletin barındırma sağlayıcı yanıtladı: "bb değil gerçekten gerçekten lâyık bir paylaşılan kullanma...İçin a birleştirmek-in neden."Ben çok ne demek anlamıyorum. BB sorun değil herhangi bir güvenilir vBulletin barındırma sağlayıcısına tavsiye edebilir misiniz?

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Biz herhangi bir barındırma sağlayıcı için reklam yapmayın. Orada çok uygun olacak sağlayıcıları piyasada. Ayrıca soru çeviriler hakkında değil, ama vBulletin hakkında bu yüzden Powered ekibi sormak daha iyi olurdu. PM olabilir istiyorsanız şirket size kim bizim sağlayıcısıdır. Hala biz bizim biri iyi biri ve en iyi teklif var sanmıyorum. Ayrıca yok demektir tedarikçimiz kötü olduğunu. Sadece hosting şirketleri karşılaştırarak değil üzerinde ürün geliştirmeye odaklanıyoruz.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •