Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 7 , 7

Konu: Yinelenen içerik ile büyük sorun

Kıdemli Üye

Default Yinelenen içerik ile büyük sorun

Yinelenen içeriğe sahip büyük bir sorun var. Şu anda, çünkü bir gün Google çevirmen ile çevrilmiş karakterler miktarına bir sınır var ben bill vermedi saçma olurdu. Ne yazık ki, tüm sayfaları hemen çevrilir ve aynı içeriği (12 çevirileri kullandığım) 13 farklı sayfalarda var demektir

Bunu çözmek öneriniz için açığım. Bu son zamanlarda trafik kaybediyorum nedenlerinden biri olduğuna inanıyoruz.

Ne Google indeksleme örneği aşağıda verilmiştir:
    https://www.Google.com/search?q=%22s...w=1364&bih=643

Yasak

Sen-si olmak telkin üstünde nasıl-e doğru çözmek bu? Sence http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html sorunu çözecektir? Ne size sağlanan bağlantıyı gösterir?

Kıdemli Üye

Ben tam olarak nasıl çözmek eminim. Metin 2 kere hiç aynı metinden daha iyidir? (Dedim ki başlangıçta 12, 7 demek)

Ben diğer Etiketler yardımcı olacağını düşünüyorum.

Verdiğim link artık olmayan sayfaları çevrilmiştir beri sorunu gösterir. Bu özellikle yeni sayfalar ve popüler değil çok eski sayfaları ile olur.

Kıdemli Üye

İşte bir örnek: https://www.Google.com/search?q=%22G...w=1364&bih=643 (diğer 2 çevrildi çünkü anda aynı sürüm 5, ben tahmin ediyorum)

Google zaman sayfaların onları tercüme olabilir daha hızlı tarıyor noktasıdır.

FYI, ı kullanılmış Çok para çevirmek ve ne yazık ki kota upping geçen yıl isteğe bağlı bir gün değil.
    Last edited by tavenger5; 04-02-13 at 13:51.

Yasak

Quick fix alternatif Etiketler biz en kısa zamanda sağlamaya çalışacağız. Önce diğer Etiketler deneyin. Daha az önemli dil geçici olarak kapatabilirsiniz.
    Hiçbir çeviri sonra ise buna ek olarak, biz bir yapılandırılabilir seçenek yapabilirsiniz:
    1) Şimdi ise özgün metin - göstermek
    2) göstermek Not Özgün metin çeviri için bekliyordu - sayfa küçük çevirileri gerektirir ve notlar sinirlendirici sık sık görünebilir
    3) boş metnini göster

Kıdemli Üye

Eğer hızlı yanıt için teşekkürler.

Ne zaman bir şey tercüme değil birden çok can sıkıcı bir durum notları göstermek yerine, 'bu sayfanın tamamını tercüme edilir' demek için sistem içinde bir bayrak var mı? (widget çok değiştiği widget)

Ben ideal bir seçenek "sayfa tam olarak henüz tercüme edilmiş değil olduğunu söylemek için bir bildirim ile boş metin göstermek için" olacağını düşünüyorum sayfa çevrildikten sonra bildirim gidecek.

Yasak

Öneriniz için teşekkür ederiz. Biz bu özelliği çalışır.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •