Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 4 , 4

Konu: Forum bağlantıları sorun bir kez daha

Kıdemli Üye

Default Forum bağlantıları sorun bir kez daha

3.3.0 için yükseltme bu yana, bu hata bir kez daha oluyor: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Daha önce de gündeme geldi düzeltme artık çalışmıyor

Kıdemli Üye

Aynı zamanda, bu yüzden hedef URL'leri doğrudan bağlantılar geçici olarak 'Değiştir' Forum Bağlantılarını 'etkinleştirdikten sonra, kullanıcı fotoğraf galerisi bağlantıları ile olur? Geçici vBSEO 'seçeneği (bu benim hit counter sonları).
    Last edited by moman; 22-01-10 at 04:43.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Dosya ve varsayılan olarak geri dönüyor geçersiz güncelleme sırasında manuel değişiklikler yaptı. Çalışma durdu neden budur.

Üzgünüz, ama uzun resmen desteklenen olmayacak gibi elle tutmak olacaktır. Dolayısıyla, sadece lütfen tekrar değişiklikler yaptı ve ti tekrar çalışacaktır.

Ben işaret ediyor daha fazla link görmek için gidecek ve bir sonraki sürümde bu destekleme olasılığını kontrol edecek Orada cevap verecektir.

EDIT:
    Ben gördüm bu sorunu çözmek ve çeviri tarafından izlenen seçtiğiniz URL'ler tutmalı seçenek BB ana seçenekleri URL'leri Yoksay 'kullanmak deneyin.
    Last edited by vBET; 22-01-10 at 19:18.

Kıdemli Üye

Teşekkür-I seçeneğini kullanabilirsiniz. Manuel değişim redid ve etkili değildi, bu yüzden url'ler seçeneği göz ardı etmek sopa olacak.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •