Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 12 , 12

Konu: çok mysql oluşum

Junior Member

Tamam ben iade olduğundan da daha fazla tepsi verecektir.

bayrak büyük zaman içinde nasıl yapmak?

Benim site kontrol edebilirim www.Worldwide-invest.org , tüm ödeme sonrası zaman ben kaset alıyorum herhangi bir dil boş sayfa ve zaman nakit 0 olarak ayarlayın.

Ayrıca ne kadar her dil benim sitedeki her sayfa için ücret ödemem gerekir? Microsoft ile çevirmek?
    Microsoft aylık 2 milyon ücretsiz vermek çevirmek, olabilir ama birden fazla hesap her bir rapor-ecek-si olmak 2 m ben tepsi yani elle ve iş, otomatik olarak ekleyebilirsiniz çok güzel çok değil sadece 4-5 hesap artı zaman ücretli hizmet Sitem ele olacaktır.

Tahsili ile gerçek bir sorun var ve vb destek ürünleri olduğunu ve o vb, sen yardım etmek beni saptamak o için beni sizden çok dürüst olacak, her 4-5 gün benim sitenin sunucu vb nakit öldürdü diyorsunuz.

Şimdiden teşekkür ederim
    Last edited by majjed2008; 22-10-12 at 12:24.

Yasak

Bir iş parçacığı başına bir sayı tutun.
    Benim site kontrol edebilirim Dünya çapında - Forex Forum - Dünya yatırım geniş yatırım , tüm ödeme sonrası zaman ben kaset alıyorum herhangi bir dil boş sayfa ve zaman nakit 0 olarak ayarlayın.
    Lütfen pm beni detayları için Admin cp, ftp erişimi. Orada neler olup bittiğini kontrol eder

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •