Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 12 з 12

Тэма: некалькі працэсаў MySQL

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавік 2012
    Паведамленняў
    14

добра, так як няма вяртання, я дам яму яшчэ латок.

як зрабіць сцяг больш на маім сайце?

Вы можаце праверыць свой вэб-сайт www.worldwide-invest.org пасля ўсіх плацежных калі я латок на любой мове я атрымліваю пустую старонку і не мае грошы, а значэнне 0 .

Таксама, колькі я павінен плаціць за кожную старонку свайго сайта на мове? з Microsoft перакладаць?
    Microsoft Перавесці даць 2.000.000 бясплатных штомесячных, я магу, але больш аднаго ўліковага запісу, каб кожны рахунак будзе мець 2М Я латок, які ўручную, і гэта працуе, так што, калі я магу дадаць яго аўтаматычна будзе прыемна не столькі ўсяго 4-5 рахунку плюс мая платных паслуг будзе апрацоўваць мой сайт.

У мяне ёсць рэальныя праблемы з атрымання наяўных і VB падтрымку кажуць, што гэта ад прадуктаў, і вы сказаць, што гэта VB, для мяне гэта будзе вельмі сумленным з вамі, калі вы мне дапамагчы выправіць гэта, кожныя 4-5 дзён мой сайт сервер будзе забіў з касы VB.

Дзякуй загадзя
    Апошні раз рэдагавалася majjed2008; 22-10-12 у 12:24.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі ласка, майце адно пытанне, на адну нітку.
    Вы можаце праверыць свой вэб-сайт Worldwide Invest - Форекс Форум - World Wide Invest пасля ўсіх плацежных калі я латок на любой мове я атрымліваю пустую старонку і не мае грошы, а значэнне 0 .
    Калі ласка PM мне дэталі доступу да Admin CP, FTP. Я буду правяраць, што там робіцца

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •