Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 3 , 3

Konu: Ne gönderme bayrakları * değil * görüntülemesine neden olur?

Üye

Default Ne gönderme bayrakları * değil * görüntülemesine neden olur?

VBulletin v4.2pl2 kullanıyorum ve Çeviriler 4.4.6.

I * düşünüyorum * Benim Proxy soruna çalıştım, performans yavaştır, ancak üst bayraklardan birine tıklarsanız sonunda sayfayı çevirmek olacaktır.

Ben * ancak görevde bulunan normal dil bayrakları görmüyorum. Ben bir ayar olduğunu sanıyorum, ama benim ayarları üzerinde birden çok kez gittikten sonra, ben bu KAPATMAK için yanlış ayarlanmış şeyi bulamıyorum.

Yardım!

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Merhaba. Önbellek kadar dolduğu zaman performansı daha iyi olduğunu unutmayın. Bu noktada sunucu onlar çeviri sağlayıcıdan gelinceye kadar yeni çeviri için beklemek zorunda - bu önbelleğe zaman çok daha hızlı

Konu hakkında - normal bayraklar ne demek istiyorsunuz? Eğer bulacaksınız Tüm bayraklar ayarları Admin CP -> BET -> Bayraklar. Açılır menü ve bir satır bayrakları (belki de normaldir) seçeneği vardır - bir satır olanlar için konum parametresi tarafından ayarlanır, bu nedenle Bayraklar Yeri.

Yardımcı oldu söyle

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Yanıt yok - sorun olarak kabul gitti. Bu konuya lütfen yazın değilse

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •