I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Çfarë do të shkaktonte flamujt postim * nuk * për të shfaqur?

Anëtar
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    34

Default Çfarë do të shkaktonte flamujt postim * nuk * për të shfaqur?

Unë jam duke Forumi V4.2PL2 dhe VBET 4.4.6.

I * mendoj * Unë kam punuar rreth problemit tim me prokurë, performanca është i ngadalshëm, por ai do të përkthejnë faqe nëse klikoni në një nga flamujt në krye.

I * nuk * shohin flamujt normale gjuhës mbi Njoftimet e megjithatë. I dyshuari një suazë, por pas do mbi parametrat e mi disa herë, unë nuk mund të gjeni atë që unë mis-vendosur ta kthejnë këto off.

Ndihmë!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi. Ju lutem vini re se performanca është më mirë kur cache është e mbushur deri. Në këtë moment serveri juaj duhet të presë për përkthime të reja deri sa të vijnë nga ofruesi i përkthimit - kur ato janë kopje e ruajtur është shumë më e shpejtë

Rreth çështjes së - çfarë do të thotë me flamuj normale? Të gjitha vetitë flamuj ju do të gjeni në Admin CP -> BET -> Flamujt. Nuk ka alternativë për dropdown menu dhe per flamujt në një rresht (ndoshta ata që janë normale) - kështu vend për ata që janë në një rresht është vendosur nga parametër Flamujt Vendi.

Ju lutem tregoni e bëri atë të ndihmojë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Asnjë përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani në këtë temë

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •