Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12
Sonuçlar 11 için 15 , 15

Konu: Vbet sunucu raporları aşırı en son yükseltme beri vbet kaynakları kullanma

Kıdemli Üye

Orada daha fazla gecikmeden çeviriler gelen verileri almak için uzun sürer başka bir çeviri sağlayıcı geçiyor çünkü geliyor. Zaman yok bu http bağlantıları sol açık (ve bazen zaman aşımı) ' dir.

Emekli;)

O "Apertium bazen timeouting çünkü sağlayıcı iç hata, onu ve daha güvenilir yapmak kontrol o API tarafından" tekrar coused

Kıdemli Üye

Hayır ama ı-ecek kontrol, teşekkürler.

Emekli;)

Hiçbir cevap sorularınız lütfen aski için ücretsiz düştü hala varsa bu konu çözüldü, işaretler olarak yeniden

Kıdemli Üye

Biliyorum bu münhal işaretlediniz ama birkaç kez çalışırken sitene yapamaz oldum!
    Sorun, bu çeviriler değil işlemleri düzgün kapatma ve bunları açık, Apache o kadar gider ihtiyaç ve onları hazır çok yakında tüm aramalar için vbenterprisetranslator_seo.php ve bu yükü sunucu üzerindeki açık bırakıyor tüm işlemler nedeniyle oluşturur kaç çocuk süreçlerin asseses bir sürü bırakarak gözüküyor.

Daha güçlü bir sunucu için sunucu taşındık ve yük hala var, yeni ana gibi eski bir "vbenterprisetranslator_seo.php sever ve onu çağıran dosyalar optimize etmek için yazılım sağlayıcınızın olsun" demek

Çeviriler için ödeme yapmanız, bu devam edemiyor ve şimdi 200 £ / ay sunucu için beni öldürüyor, ben düzgün 's aramalar süreçleri kapatmak için çeviriler için yapmanız gerekenler?

Sayfa 2 , 2 FirstIlk 12

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •