Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 1 , 2 12 SonLast
Sonuçlar 1 için 10 , 19

Konu: Hiçbir şey çalışıyor.

Kıdemli Üye

Question Hiçbir şey çalışıyor.

Ben gerçekten burada lüzum biraz yardım etmek guys. Şimdi bir Google vs2 API key ödeme var, henüz daha sonra 1 dakika gibi hiçbir çeviri hizmeti mevcuttur. Google sınama çalıştırma beni bu sağlar:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
    Test sonucu: {"hata": {"hataları": [{"etki alanı": "usageLimits", "neden": "dailyLimitExceeded", "ileti": "Günlük sınırı aşıldı"}], "şifre": 403, "mesaj": "Günlük sınırı aşıldı"}}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 118.327148438

Diğer bir deyişle, hatta ücretli Google API ile çeviriler şey benim için artık yok. Bu yeniden işe nasıl alabilirim?

Teşekkür ederiz.

Kıdemli Üye

Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Toros https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas ayarlamak ne sınırları var?
    Im'değil emin, kontrol etmek, ne orada koymak önerebilirim olacak mı? Yardım için teşekkürler!

Kıdemli Üye

De 2 000 üzerinde kuruldu 000 karakter bir gün, ben şimdi büyüdü o 4 000 000 bir gün. Bu benim google testi artık:

Başlangıç çeviri testi için Google API v2
    Test sonucu: {"veri": {"çeviri": [{"translatedText": "Merhaba", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 75.1730957031

Henüz Çeviriler'ın Denetim Masası google'nın durumu yok sadece kalır.

Kıdemli Üye

Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!

Kıdemli Üye

Quote Nickli Üyeden Simon Lloyd View Post
    Cron (zamanlanmış görev) güncelleştirmesinin el ile çalıştırmayı denediniz mi?, benim durumumda bir saat içinde yaklaşık 1 m karakter kullanın!
    Üzgünüm dostum, bana, hangi cron ne kaybetti?

Kıdemli Üye

Admincp içinde > zamanlanmış görevler gidecekseniz bir cron işi (zamanlanmış görev) sağlayıcıları, sağladığınız test test gösterdi google sınırı upping sonra kullanılabilir, ancak cron işi güncelleştirmek için çalıştırmak yoktu çünkü o hemen admincp yansıtmak değildi

Emekli;)

Selam
    Olarak hiçbir hata görüyorum. vBET otomatik olarak her 10 dakika içinde senin kullanılabilirliğini denetler. İsterseniz bunu el ile çalıştırabilirsiniz
    AdminCP - > Zamanlanmış Görevler - > BB Kurumsal Translator (sağlayıcıları hazır) - > Şimdi Çalıştır

Ama aynı zamanda zaman sınırları zaten ulaşılabilir kontrol. Google API v2 testi yapmak değil herhangi bir hata gösterir.

Kıdemli Üye

Evet, ı get that, ama aslında varsa neden bunu Google kullanılamaz olduğunu gösteriyor?

Kıdemli Üye

Bu gerçekten getting boşa çıkarmak. Hatta ulaşıldı değil, google'nın kullanılabilirliği ve kapalı olacak tutar. Ve zamanlarda değil çevriliyor. Lütfen burada bazı destek alabilirim!

Sayfa 1 , 2 12 SonLast

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •