Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 19

Závit: Nic nefunguje.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Question Nic nefunguje.

Kluci já opravdu potřebuju tady pomoc. Teď mám Google vs2 zaplatil API klíč, přesto znovu, po jako 1 minuta překladatel služby nejsou k dispozici. Spuštěním testu google mi to dává:

Počáteční překlad testu pro Google API v2
    Výsledek testu: {"chyba": {"chyby": [{"doména": "usageLimits", "Proč": "dailyLimitExceeded", "zpráva": "Denní Limit překročen"}], "kódu": 403, "zpráva": "Denní Limit překročen"}}
    Testovací chyba:
    Doba připojení (ms): 118.327148438

Jinými slovy i s placenou Google API vbet nemá nic pro mě už. Jak to znovu do práce lze získat?

Díky.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Taurus jaké limity už jste v https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Taurus jaké limity už jste v https://code.google.com/apis/console/?pli=1#project:YOURPROJECTNUMBER:quotas?
    Nejsem si jistý, budu muset zkontrolovat, co si představujete, že jsem tam dal? Díky za pomoc!

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Dobře bylo nastaveno na 2 000 000 písmem denně, jsem teď zvedl ji do 4 000 000 denně. To je můj test google:

Počáteční překlad testu pro Google API v2
    Výsledek testu: {"údaje": {"překlad": [{"translatedText": "Ahoj", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Testovací chyba:
    Doba připojení (ms): 75.1730957031

Přesto na vbet v Ovládacích panelech google dostupnost zůstává ne.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Zkoušeli jste ručně spuštěna cron (naplánovanou úlohu) pro aktualizaci, která?, podle mých zkušeností jsem kolem 1 M v použít znaky za hodinu!

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Zkoušeli jste ručně spuštěna cron (naplánovanou úlohu) pro aktualizaci, která?, podle mých zkušeností jsem kolem 1 M v použít znaky za hodinu!
    Promiň kamaráde, ztratil jsi mě, které cron a za co?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

v Admincp > naplánované úlohy musíme Cronu (naplánovanou úlohu) testovat poskytovatelů, váš test, který jste zadali ukázaly, že google byla k dispozici po zvyšuje limit, ale neodráželo to hned v admincp protože úloha nevládli jej aktualizovat

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    Jak vidím, není žádná chyba. vBET automaticky kontroluje vaši dostupnost v každých 10 minut. Chcete-li, můžete spustit ručně prostřednictvím
    admincp - > naplánované úlohy - > vB Enterprise překladatel (poskytovatelé dostupnost) - > spustit…

Ale také při kontrole, že hranice již mohou dosáhnout. Google API v2 test to není zobrazí všechny chyby.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Jo, to chápu, ale proč je to vidět že Google není k dispozici-li je to ve skutečnosti k dispozici?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

To je opravdu malomyslnosti. I když nebylo dosaženo limitu, dostupnost google funguje a vypínat. A občas se nelze přeložit. Můžu prosím dostat nějakou podporu!

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •