Maksimum 1 m karakterleri perday belirlediğim Google API ayarları sayfasında, Google'a, gün başına 20 TL ödemeniz gereken ortalaması = kullanmak için google translate. Olarak daha fazlasını reklamlardan günde kazanılan bu benim için Tamam
Böylece Google için her gün harcamak gerekiyor ama hala google kullanarak çevirebilir daha az para daha fazla yapmak için çalışıyorum. Resmi cevap ve bu topluluk yardım için soruyorum bu yüzden hala emin için test sonucu aşağıdaki fikir, kulüpler
-İpuçları/numaralar 1. Tercüme, Google'a harcamak gerekiyor daha az para daha az metin karakterleri
Yani kullanma düşündüklerim yoksa koşullu bazı alanlarında önemli değil, bazı şablonlar, böylece google bunu çeviri gerek çevirir zaman Forum, çok daha para Ben gerekir Google'a geçirmek:
Bu alanda hayır lüzum tercüme sayfası, öylesine hayır lüzum-e çevirmek için gösterilen ise bu koşul nedir? :
< Eğer condition="!isset($_REQUEST['language'])" >
Bazı alanlarında, önemli değil, o çevirmek gerekmez. Yani hoş geldiniz başlığı, duyuru vb.
</ If>
NB Buradan bu kodu alın http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post7847
-İpuçları/tricks 2. Bazı Forumlar çevirmek gerek yok, önemli değil
Şu anda, Bütün Forumu vbet çevriliyor ve orada bazı Forumlar için hiçbir seçenek dışarıda düşünüyorum
Sanırım bu gerekmediğini değil koşullu, bu eklentileri kodunda sarmak gerekiyor:
'BB Kurumsal Translator - bayrakları'
'BB Kurumsal Translator'
'Konuk önbellek yaz'
Eğer ($ globals ['forumid']! = xx) {}
Yukarıdaki eklenti kodu gerekir sarmak için
}
NB Change xx wih belgili tanımlık forum dan çeviri hariç istemiyorum
Yönetim notu: Bu tip yanlış - hiç gerekli değil
-Keyif/hileci 3. Bazı stiller yalnızca bir tarzda çeviri çevirmek gerek yok
Örneğin:
Varsayılan stil domain.com tercüme
ama domain.com/?styleid=xx tercüme yine, tercüme, demek onun çift sayfa bile aynı metin içeriği, yalnızca farklı bir stil, neden gerek tüm stilleri çeviri değil etkili onun sağ var
Sanırım bu gerekmediğini değil koşullu, bu eklentileri kodunda sarmak gerekiyor:
'BB Kurumsal Translator - bayrakları'
'BB Kurumsal Translator'
'Konuk önbellek yaz'
NB Change xx wih istediğiniz çeviri için styleidEğer (STYLEID xx ==) {}
Yukarıdaki eklenti kodu gerekir sarmak için
}
Lütfen bunu paylaşmak düşünmek olacaktır onun iş, ve kaydetme/tutumlu para için başka bir yol varsa, kullanarak ödeme Google v2 API çok