Én realizált oldalak nincs lefordítva, és én megyek kap a google API-t, és akkor még nem fordítása. Van valami lekéstem?
Én realizált oldalak nincs lefordítva, és én megyek kap a google API-t, és akkor még nem fordítása. Van valami lekéstem?
Szia
Azt is engedélyezett a belépéskor blokkolt válik számos okból, de először mondja pontosan mely api-használata (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) és a vBET verziójának jelenleg használ
Én kap közvetlenül-ból ez láncszem Internet-előfizetési számára egy API-kulcs - betöltő Google - Google Code nem tudom, hogy ha az 1 vagy 2 is, én használ 3.4.1. de az én-m engedély lejárt. Ez az oka?
A lejárt licencet is határozottan nem a rison. A fordítás stop working válik használja a Google translation API v1, amely van szó, hogy be kell zárni kell 1. December, ezért új nagyon stricts határértékek határozzák meg. Futtassa a Ez a teszt (A Google Translation Api v1 Olny) és felad itt az eredményeket.
De mint mondtam ez lesz zárva, így kérjük, fontolja meg a frissítés vBet a legújabb verzió, amely támogatja a szintén ingyenes Microsoft API fordítás fizetett, és Google Translation Api v2, és mi minden ők dolgozik, hogy adja hozzá az új API-K (most, mi tesztelés egyik saját)
Ez azt mondta, hogy fordítás vizsgálat indítása Google API v1
Vizsgálati eredmény: {"responseData": null, "responseDetails": "Feltehetően Általános Szerződési Feltételek Visszaélés. Lásd http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Teszt hiba:
Kapcsolati idő (ms): 568.113769531
Ez azt jelenti, hogy a google blokkolja, is írhat a google, mint mondta, a URL-t, én adtam neked és ezek alkalmazása Tippek de, akkor ne feledjük, hogy (ingyenes) Google Translation API-v1 1st decemberben zárva, így nem az ezt az api segítségével történik.
De kérem, ne feledje, amint azt előző post vBET is támogatja Microsoft Api fordítás, Google Api v2 és most, mi tesztelés Apertium fordítás Api és implemanting fizetett Microsoft Api
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 07-11-11 -on 10:21.