Last edited by vBET; 19-10-11 at 16:36. Nedeni: BBCode düzeltme
Bu çeviri BERBAT.
şimdiye kadar 2 vbet kopyalarını aldım, bu benim için çok para. Öylesine ı cant'kullanma çeviriler artık, herhangi bir Yardım birkaç hafta daha iyiydi, ama şimdi orada hiçbir çeviri artık, hatta API1 ile API2 yüklemek, ancak yalnızca kredi kartı kullanabilirsiniz iyi düşünce kadar burada Avrupa'da hiç kimse kredi kartı var?
Merhaba. Bildiğimiz - Google artık ücretsiz değil berbat. -İnanmak çok önemli bizim için değil daha büyük, çünkü (vBET satışını) ücretsiz çeviri için. Yine de bu kadar bize değil - bu üçüncü taraf çeviri sağlayıcısı kadar.
Şu anda Google v1 ve Microsoft API kullanmaya devam edebilirsiniz. Kabin hala ücretsizdir. Booth, sınırları vardır. Çeviriler için son sürümü olan hatta sağlayıcıları sıraya - böylece bir sağlayıcı sınırına ulaştığınızda, çeviriler başka bir sonra geçer. Bu yüzden özgür çevirileri kullanmaya devam edebilirsiniz.
Google v1 1st Aralık 2011 kapatılır.
Microsoft çeviri API yalnızca Mart 2012 yılına kadar ücretsizdir.
Kısa bir süre içinde kullanma imkanı ödenen Microsoft çeviri API ekliyoruz (biz kontrol etmedi henüz nasıl ödeme yapılır - kontrol çekinmeyin).
Lütfen sorununuzu Google adres - Google v2 ödeme yöntemleri hakkında hiçbir şey yapamaz. Belki onlar-ecek almak yeterli görüş varsa diğer ödeme seçenekleri ekler.
Şahsen ne eylemler kredi kartı gibi bir şey var ama üzerine yapılan iade edilemez. I-si olmak hayır düşünce nasıl adlandırılır ama öyle dışarıdan aynı kredi kartı tanıdı. Ben Avrupa'da yaşıyorum ve biliyorum insanlar kredi kartları, böylece bu mevcut olduğunu söyleyebiliriz. Hangi olanakları var bankanızdan isteyiniz. O bizim kontrolümüz dışında olan alandır. Biz Google ödeme yöntemlerini değiştiremezsiniz. Sen-si olmak senin bankada ne olanaklar söyleyemem.
Yani şu anda:
-Sen hala ücretsiz çevirileri ile kalabilirler. Bu sınırlar var.
-Eğer Google v2 ödeme yöntemlerini kabul edebilirsiniz. Eğer sen yapmak değil kullanma Google v1 temiz - önbelleğini devre dışı bırakmak için tavsiye edilir ücretli tekrar tekrar aynı çeviri istemiyorum.
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?![]()
Biri sadece bir hizmet almayın böylece kredi kartı gerek yoktur. Google API1 hafta şimdi artık çalışmıyor! Şimdi microsoft çalışacağız.
Tamam, Microsoft yaklaşık 10 şimdi tekrar çeviri dakika çalıştı. Bu yarına kadar iyi değilse, para iadesi istiyorum! (my first!)
Merhaba. Microsoft saatlik ve aylık sınırları olduğunu unutmayın. Çalışmaya durdurduysanız aylık sınırlarınızı henüz ulaşmak hiç yani yakında tekrar çalışır
VBET göre yasal anlaşma olan lisans, size erişim sağlayıcıları - üçüncü şahıslara olan etkimiz dışında çeviri olması için sorumludur. Bu yüzden neden yok - erişiminiz olsun, ödemek istemiyor, sınırına ulaştığında, sunucu giden istekleri engelleme ya da başka bir nedenle geri ödeme için bir neden değildir. Çünkü sizin çeviri sağlayıcısına erişim sağlamak için sorumlu olduğunu. Lisans Sözleşmesi'ni bölümünden aşağıdadır:
Ve İşte tam bağlantı Lisans yasal anlaşma olduğu. Para iadesi durumunda, kişisel anlaştıktan sonra sorumluluğunuz olacak ve geri ödeme için bir servis talebi olmayacaktır sorar, böylece sonra bu ne göre aramızda değil ödeyecektir lisans kabul edildi.BB HARİCİ çeviri hizmetleri kullanıyor (çeviri API). Sürüm 4.4.0 ve 3.5.0 BB pek çok çeviri API (aslında desteklenir: Microsoft® Google Çeviri API) kullanmak mümkün. Desteklenen kullanımı çeviri API için izin verilmelidir bb tarafından kullanılmak üzere yapılandırın. BASİT Podbielski Michał durumunda forum bloke/yasak ya da başka bir şekilde sınırlı durumda bile kullanılan çeviri hizmetleri bazı/tüm eğer çeviri hizmetleri kapatılır desteklenen herhangi bir ücret iadesi verir. Eğer isterseniz, bizim BB 2 kontrol edebilirsiniz.x ücretsiz sürümü, Google Çeviri Servisi yapar BB 3, satın almadan önce forum için erişilebilir.x/4.x, ama yine de eğer herhangi bir Çeviri Hizmetleri için forum erişim BB 3 kullanımı sırasında herhangi bir şekilde sınırlı olacaktır eğer herhangi bir geri ödeme hakkına sahip olacak.x/4.x. BASİT Podbieski Michał herhangi bir şekilde herhangi bir kullanılan çeviri hizmetleri sonuçları veya performansını ve erişilebilirlik için sorumlu değildir.
Biz sadece 3 partilerin ve umut bunu anlamak için sorumlu tutulamaz.
Da - bir lisansınız zaten, 2nd süresi kullanılan 4 aydır - bize suçlayabilir nasıl Google değişiklikleri yapın?... -İnanmak biz Google hala serbest olması en mutlu olurdu.
Bu konuda da neden API kimi zaman çalışabilir anlamak için yardımcı olabilir: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (temelde, sınıra ulaştıysanız - biraz daha fazla bilgi bulabilirsiniz).
Burada daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?
PS.
Alıntı lisans parçası bir dakika içinde değiştirilebilecek - ücretsiz vBET 2.x versiyonu lisans eğer o-ecek değil var artık söz hiçbir anlamda yani Google çeviri API v1 - kapalı olacaktır çünkü biz ücretsiz vBET sürümleri kapatacağız. Ayrıntılı değişiklikler lisans bildirilerinde açıklanacaktır.
Last edited by vBET; 19-10-11 at 19:33.