Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Devre dışı bırak ancak yüklemek değil

Kıdemli Üye

Default Devre dışı ancak değil kaldırma

Çeviri sağlayıcısı ile sorunları nedeniyle, çeviriler için uzun bir süre devre dışı ancak hala kullanılabilir olması için sistem yeniden devreye seçeneği istediğiniz istiyorum.

Eklentinin devre dışı bırakılması yanı sıra hangi değişiklikleri vbseo's config ve .htaccess bu gerçekleşmesi için yapmam gerekir?

Hatta plguin ile şu anda devre dışı.

Eğer sen-ebil sağlamak beni tam kod parçacıkları ile benim orijinal ZIP silmiş olduğunuz ben minnettar, olacaktır.
    Last edited by moman; 05-10-11 at 21:39.

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

VBET devre dışı bırakın:
    1. Sakatlar o içinde Admin cp
    2. BB kuralları yorum .debug. Eğer hatırlıyorsanız değil bu o zaman BB paketi kontrol edilmektedir -değil-upload/Araçlar/yönlendirme-kurallar Dizin
    3. Vbseo dosyalarına Tümleştirme değişiklikleri geri alır. En kolay yolu - sadece orijinal dosya yükleyebilir. Zip - yoksa sağlayıcı sayfasından indirin. Zor yol - just readme.html vBET paketi açın ve orada tam olarak hangi değişiklikler yapıldı - sadece ters bir şekilde bunu nitelendirdiler.

-Kaldırılır değil çıkarmak için akıllıca bütün kaybedeceğinizdir veritabanı önbelleği.

Biz çeviri sağlayıcıları sınırları için hazırlanan yeni çeviriler sürüm bugün lütfen unutmayın. Bir sağlayıcı yoksa bu diğerine geçiş ve önceki bir kez başına kontrol halinde o demek bizim mevcut yeniden görmektir. Tüm sağlayıcılar kendi sınırları zaten ulaştığınızda kukla çevirmen kullanır - önbelleğe alınmış çevirileri-ecek var olmak göstermek durumunda, ama sen-ecek görmek sadece boş bir özgün sınav yerine yenisi için şimdiye kadar beğenenler. Ayrıntılar bildirilerinde olacaktır. Yaklaşık 1 saat içinde yayınlayacak.

Burada daha fazla yardım gerekiyor bildirin

Kıdemli Üye

Biz çeviri sağlayıcıları sınırları için hazırlanan yeni çeviriler sürüm bugün lütfen unutmayın. Bir sağlayıcı yoksa bu diğerine geçiş ve önceki bir kez başına kontrol halinde o demek bizim mevcut yeniden görmektir. Tüm sağlayıcılar kendi sınırları zaten ulaştığınızda kukla çevirmen kullanır - önbelleğe alınmış çevirileri-ecek var olmak göstermek durumunda, ama sen-ecek görmek sadece boş bir özgün sınav yerine yenisi için şimdiye kadar beğenenler. Ayrıntılar bildirilerinde olacaktır. Yaklaşık 1 saat içinde yayınlayacak.
    Geri ben Microsoft'un çevirmen anlaşılınca aslında bu özellikler uygulanmaktadır. Ancak, sınırlarını 400.000 karakter/saattir veya 2.000.000 (hatta ile OAuth) günde karakter. Geçmişte ben 1 GB'den çevirileri günde milyarlarca karakterleri, vermek veya almak için eşit olacaktır önbelleğe alma. I was getting üzerinde 2.000 saat başı gibi ben hep sağlayıcıların kotaları her saatte, aşabilir, bunun anlamı pageviews tercüme.

Bu gerçek bir utanç olarak ben gerçekten sevdim çeviriler, Kullanıcılarım yararlı ve ben uzanan ve o (yani ReviewPost entegrasyon, vb.) geliştirilmesi eğlenceli bir sürü vardı bulundu.

İşte (süresi kadar sonra memcache içinde saklanan) bir OAuth simgesi almaya yazdı işlevi, bu-cekti var olmak başka bir öneri için bir sonraki sürümde microsoft yakında bunu gerektiren gibi:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Benim durumumda bir başka ilginç konu ile çeviriler google site dizine çok daha mutlu görünüyor ki şöyledir:

Trafikte bizim kaybı da olmayacak tüm - sonra en azından iyi bir haber olduğunu büyük görünüyor!

Notlarınız için teşekkür ederiz.

Kodunuzu ödenmiş yorum - Microsoft tarafından gerekli olacak anlamak değil mi?

Grafikler hakkında - o kaç sayfa dizine söylemek - sadece kaç sayfa sürünerek unutmayın. Ve daha fazla sayfa sürünerek, çünkü bu durumlarda daha hızlı (bkz: geçen grafik) teslim. Böylece Google vBET - tepki yok sadece sunucunuzu aşırı değil yanıt zamanında tepki verir. Ne zaman sunucu yanıt daha hızlı robots daha hızlı tarar.
    (Eylül başında) vBET devre dışı - sayısı tam olarak sonra artmaya başlamış taramadan önce başladı kanalizasyon yanıt veren hızlı uzun zaman görüyorum. Yani o gördüğünüz gibi yanıt verme süresini ilgilidir.
    Burada sadece bir şey baktılar. Dün vBET devre dışı bırakmak istediğiniz yazdı. Yani dün çeviriler, forum hala etkin, ancak listelerinde işaretlediğiniz gibi çeviriler (Ben numaraya her açı ölçüm bir gün anlamak gibi) devre dışı - son 6 gün kadar bir şey o değil sağ burada...

Bilgilere göre sizden var Google tarama (dizin oluşturmayı - aynı değildir) çok daha hızlı çeviriler etkin oldu. VBET engellenmeden grafiklerinde yalnızca son ölçüm olur. Lütfen yanıltıcı bilgi vermek için. Tabii tepki süresi ve gezilen sayfaların arasında bağlantı yoktur, ancak çeviriler on yaşındayken sunucunuz çok daha hızlı cevap. Belki çünkü sunucunuz var harici çeviri için bekleyen yerine hemen kotası aşıldı bilgi (hafta önce başladı). Belki yapılandırma değişiklikleri (ay önce ya da bir şey öyle açık Konuk önbellek) nedeniyle.

Ve bir daha düşünmek - eğer gerçekten robots trafik gerçek insanlar trafik ile aynı değere sahip olduğunu düşünüyor musunuz? Robots reklamları tıklayın değil, robots, forum hesabı oluşturmaz ve robots, forumunda değerli içerik oluşturmaz. Bu yüzden şahsen Bence daha fazla gezginleri trafiği olacak bilgi iyi bir haber değil - sadece haber. Gerçek trafik ve gerçek kişiler, toplumdan kaybedeceksiniz.

Geri alma sorunu - bu konuda daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı?
    Last edited by vBET; 06-10-11 at 11:19.

Kıdemli Üye

Sorun çözüldü - öylesine hayır, daha fazla yardım şu anda gerek yok. Çeviriler etrafında devam edecek, ancak yüksek trafik nedeniyle, benim durumumda mümkün değildir. Belki gelecekte ücretsiz ve güçlü bir API kullanılabilir olacaktır - kim bilir!

Birçok tercüme sayfaları asılı idi. Bu kıvırmak çaðrýlar ekleme (saniyenin içinde tamamlamak değil, onu tamamlamak için gitmiyor ki benim felsefem ise) genel arttırmalarına görünüyordu:
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Bu yüzden, mavi alanı (birlikte daha büyük önbellek) hızlıydı.

Kesinlikle yoruma açık olmakla birlikte, ayrıntılı arama motoru dizin anahtar bir sitenin başarısı, ve kim bilir - zarar sitemin çekirdek (İngilizce) içeriğini indeksleme çevirileri varlığını belki de oldu?

Ayrıca çeviriler tekrar ücretsiz olacak, biz-ecek bulmak daha fazla çeviri sağlayıcısı (ücretsiz ya da rekabet) veya en azından ucuz olacak umut Bizim istediğimiz bu güvenebileceğiniz ok - gerekli desteği yok, şimdi biz bu konuyu kapatın. Lütfen unutmayın sürece sen-si olmak bir sağlayıcı kullanmasını sağlayan sağlayıcı sırası zaten Desteklediğimiz teklif ant sınırları sonra otomatik olarak başka bir geçiş (ve her 10 dakikada bir yeniden kullanılabilir tercih kontrol). Hala bazı sorunlar burada (beta sürüm) - artık herhangi bir hata olursa biz sağlayıcı kullanılamaz olarak işaretle (gerekli göründüğü değil), ama biz zaten izleme sağlayıcıları bizim forumunda kullanılamaz olarak işaretlenir ve sorunları düzeltmek. Umut tekrar buluşacağız

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •