Vbet kaldırıldı ama dil kodunu çıkarmak değildi [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Vbet kaldırıldı ama dil kodunu çıkarmak değildi [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Şimdi kaldırma bb temiz olmaz BBcode lütfen unutmayın sayfaları yabancı dil kalacak bu dili, bu nedenle size kayıp kullanıcılar çıkardıktan sonra bb, dahası çok zor olacaktır okumak için untranslated mesaj bu nedenle belki de daha iyi bir çözüm sil bu mesaj at all.
Ama sadece silmek isterseniz "[lang = x"vb. ben kodu sizin için bir robot süpürge by the end of the week
İhtiyacınız olan URL'leri temizlik... Bir yabancı dili kendi tercihi olan bir kişi tarafından deftere nakledildiği iş parçacıklarının URL'sini hareketsiz göstermek [langtitle = x] [/langtitle] nasıl ı saptamak bu?
I got-den kurtarmak-in [lang = x], [/ lang], [notranslate] vb vb sansür kullanarak. I umutsuz lüzum URL'ler olsa yardım...
İşte bir:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/
Nasıl çöp çıkmak ve çevirmek o içine:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-OU-Faux-5565/
Last edited by vBET; 11-10-11 at 00:40. Nedeni: BBCode correctoin
Özür dilerim ama ben bu çarpmak gerekiyor...
Ayrıca, benim forum sayfalarında yabancı dil için Google dizinine şimdi gereksiz bağlantıları yönlendirme?
Last edited by norku; 05-10-11 at 21:11.
Radek yazdığı gibi - biz tüm lang, langtitle ve notranslate BBCodes kaldıracak, robot (php script) hazırlayacak. Bu bitmiş ve bu hafta içinde sağlanmış.
URL'de langtitle varsa bu langtitle konu başlığı dahil anlamına gelir. Sadece konu başlığını değiştirmek ve kaldırmak. Önemli olan ve can't wait yerlerde lütfen sadece el ile değiştirin. Başka yerlerde lütfen bekleyin komut dosyası için.
Merhaba,
Neden insanlar çeviriler bb kodu size kaldırdığınızda kaldırılmaz uyarma? Neden böyle olduğunu biliyorsanız aracı zaten var mı? Ben yardım için teşekkür ederiz ama çok dolu uninstall ve hafta süre Google dizinler hatalı URL'ler beklemek değil istiyorum...
Peki hangi Google yönlendirmek için /da, /de, /es vb. konuları zaten dizine?
Last edited by norku; 05-10-11 at 14:12.
Merhaba,
Çünkü gerçekten gerçekten gerekli ve kullanılan vBET kaldırmaya nadir kabin için soru - cevabıdır. Bu aracı bir kez önce istiyoruz vardı, ancak kullanıcı karar çeviriler ile kalmak ve sadece bunu uygun şekilde ayarlanmış.
Ayrıca bu kaldırma kodu - yapamaz kaldırın zararlı olamaz. Gerekenler veritabanı yedeklemesi herhangi bir sorun halinde gerektirecektir.
Çünkü böyle görüntülenmez da vBET devre dışı bıraktıysanız sonra Google yanlış URL'leri dizine değil ekleyeceğini unutmayın.
Zaten dizine - sadece bütün bu istekleri geri orijinal bir yönlendirecektir yeniden yönlendirme kuralları oluşturma. Bunu kullanın (Lütfen bu test):
Eklemek forum dizine vardır. eğer sorun sadece bize bb kuralları ve biz size geri gönderecektir değişti. Ya da diğer bir deyişle bu, ilk 2 bb kuralları burada kaldırmanız gerekir vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & yeniden yönlendirilen =Code:#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA] #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Yeniden yazma kuralları çalışmaz. 404 Oluşturduğu her bir eski vbet sayfası olarak adlandırılır.
I-si olmak /forum içinde yüklü vb
public_html in .htaccess nedir
PHP Code:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
bb kodu Temizleme Aracı herhangi bir haber?
Last edited by norku; 06-10-11 at 09:59.
Forum dizini yanlış yerde eklendi bunu kullanın:
Ama bu sadece forum dizininde public_html olmaması için varsayalım. En iyi - sadece kuralları önce vardı ve bu değişiklik yoludur. Birisi yoksa, sonra sağa bir bulmak zorundayız. Bu forum dizininizde önce kullanın. Ana dizinde kullanmak isterseniz, ek /forum ilk kontrol edinCode:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA] #just comment to see whole 2nd rule
Last edited by vBET; 06-10-11 at 11:43.
Her şey amele para cezası htaccess / çeviriler yüklü vardı. Evet, önce eski kurallarım çalıştı ama yoksayılır. I cant'almak ya da /forum çalışma kurallarınızı veya /. Ben sadece şeyler bunlar ve Google Web yöneticisi araçlarına 404 sonra 404 kazık seyretmek ama temiz bir yönlendirme tercih edeceğini bırakmak olabilir.
İstemek-e doğru almak a bakmak? I am can eğer admin/ftp erişimi.
Last edited by norku; 06-10-11 at 13:32.